Jag handlar i princip alla mina plagg från Meandiinternational och nu när de kör på en rea så passade jag på att uppdatera garderoben. Det blev en jättefin klänning, ett par papperbagbyxor och ett sött litet linne. Kändes somrigt och fint, jag förtjänade att få bli lite fin så här, dessutom behöver jag nya byxor inför hösten och vintern.

Fb-Button

10 kommentarer

  1. Gud va fina kläder du hittade 😀 asså ibland har man en jäkla tur gällande kläder och guuuud ja måste se plaggen på dig gumman så du får gärna visa upp dig lite i dom 😀
    Tess recently posted..VAD GLAD JAG BLEV

  2. Det företaget har jag aldrig hört talas om. Men din klänning är hur fin som helst tycker jag. Jag handlar mest hos Esprit och Desigual och aldrig via nätet faktiskt. Orkar inte byta i fall att plaggen inte passar.
    Vad tycker du om de här kläderna?
    https://www.floryday.com/?country_code=SE&utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_SE_103948&utm_term=
    Tycker de är riktigt vassa. Synd bara att de flesta är syntet, men man kan ju inte få allt;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: