Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmuggar – Mumin på äventyr Flytten. Trogen sitt ursprung & Sov gott.

Jag handlade lite fina Muminmuggar från KitchnSverige.se här förra veckan. Jag hade presentkort så slog till, blev sammanlagt att jag fick betala 120 kronor för alla tre. Så jag var verkligen jättenöjd, nu har jag alla som går att handla (alltså de som fortfarande finns i butiker) förutom Hattifnattarna, den ska jag köpa så fort den kommer ut med den nya specialstämpeln.

32 Comments

 1. Men herregud så söta de är 😀 Skulle ja samla på porslin så lätt jag skulle samla såna där Mumin muggar

 2. Vad roligt att du har alla i porslin nu som går. Ska själv börja samla mer på mumin porslin dom är ju så himla fina porslin. Använder du dem eller står de bara som prydnad? 🙂

 3. Vilka söta motiv det är på muminmuggarna! Jag hade faktiskt inte tänkt på det innan, men nu när du skrev vad dom heter så tittade jag lite noggrannare än jag gjort tidigare. Jag har dock förstått att dom är dyra. Vilken tur att du hade presentkort så att priset inte blev så svidande högt?

 4. Önskar verkligen att jag hittade något jag ville spara på. Däremot köpte jag Carolina Gynning glas till min man i födelsedagspresent, inspirerad av dig. Till det en flaska amaronevin. Hoppas han blir glad för presenten jag vill ha hihi

 5. Åh dessa var verkligen i min smak!!
  Jag älskade grått!!
  Mumunmuggarna är jätte söta men inget jag fastnat för. Men dessa grå var verkligen JÄTTE fina!!!

  Kram kram

 6. 120 kronor för alla tre var ju ett otroligt bra pris, klart man slår till! Vet du hur många muggar det finns totalt? 😀 Vore lite roligt att höra och få se hela samlingen av dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: