Muminmuggar – Mumin på äventyr Flytten. Trogen sitt ursprung & Sov gott.

Jag handlade lite fina Muminmuggar från KitchnSverige.se här förra veckan. Jag hade presentkort så slog till, blev sammanlagt att jag fick betala 120 kronor för alla tre. Så jag var verkligen jättenöjd, nu har jag alla som går att handla (alltså de som fortfarande finns i butiker) förutom Hattifnattarna, den ska jag köpa så fort den kommer ut med den nya specialstämpeln.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Muminmuggar – Mumin på äventyr Flytten. Trogen sitt ursprung & Sov gott.

 • 4 juli, 2020 at 23:35
  Permalink

  120 kr för alla tre, var inte det ovanligt billigt? De är i alla fall riktigt fina, det är något speciellt med dessa muminmuggar

  Reply
  • 4 juli, 2020 at 23:50
   Permalink

   Jo men hade 400 i presentkort utöver så därför var det billigt :D. Visst är de fina :).

   Reply
 • 4 juli, 2020 at 23:49
  Permalink

  Men herregud så söta de är 😀 Skulle ja samla på porslin så lätt jag skulle samla såna där Mumin muggar
  Tess recently posted..REGNIG DAG

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 00:01
  Permalink

  Superfina! Jag tycker alltid att du lyckas hitta så fina och prisvärda prylar : ) 120:- är ju ingenting för någonting man verkligen vill ha!

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 00:01
  Permalink

  Vad roligt att du har alla i porslin nu som går. Ska själv börja samla mer på mumin porslin dom är ju så himla fina porslin. Använder du dem eller står de bara som prydnad? 🙂

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 00:30
  Permalink

  Vilka söta motiv det är på muminmuggarna! Jag hade faktiskt inte tänkt på det innan, men nu när du skrev vad dom heter så tittade jag lite noggrannare än jag gjort tidigare. Jag har dock förstått att dom är dyra. Vilken tur att du hade presentkort så att priset inte blev så svidande högt😄
  Lillan+Kind recently posted..I en blöt väntans tider

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 06:19
  Permalink

  Önskar verkligen att jag hittade något jag ville spara på. Däremot köpte jag Carolina Gynning glas till min man i födelsedagspresent, inspirerad av dig. Till det en flaska amaronevin. Hoppas han blir glad för presenten jag vill ha hihi

  Reply
  • 5 juli, 2020 at 20:36
   Permalink

   Hoppas du kommer på något. Åh så fint att ge honom :D. De är verkligen jättefina glas :D. Tror säkert han blir glad :).

   Reply
 • 5 juli, 2020 at 06:43
  Permalink

  Så söta, härligt när man har presentkort också! 🙂

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 13:02
  Permalink

  Åh dessa var verkligen i min smak!!
  Jag älskade grått!!
  Mumunmuggarna är jätte söta men inget jag fastnat för. Men dessa grå var verkligen JÄTTE fina!!!

  Kram kram

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 15:24
  Permalink

  120kr för 3 var himla bra. Ibland är det kanon när man har presentkort på olika ställen. Blir riktigt billigt då.

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 17:25
  Permalink

  120 kronor för alla tre var ju ett otroligt bra pris, klart man slår till! Vet du hur många muggar det finns totalt? 😀 Vore lite roligt att höra och få se hela samlingen av dom!

  Reply
 • 5 juli, 2020 at 19:55
  Permalink

  Såååå fina muggarna är! Stort GRATTIS till en nu komplett samling. Bra jobbat där!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: