Ni vet alla vid det här laget hur mycket jag älskar Mon Amie och allt annat fint från underbara Rörstrand. Gissa då lyckan när jag vann dessa två vackra skålar under midsommar när de hade en Facebooktävling. Vilken total och komplett glädje!

47 kommentarer

 1. MEN så roligt att du vann! Stort grattis 🙂 man blir alltid lika chockad och glad när man lyckas vinna något och dessa är ju jätte vackra 🙂

 2. Måste verkligen säga att jag också tycker dem är fina hade aldrig sett dem innan men tack vare dig och bloggen, så skulle jag också vilja ha porslin från dem 🙂

 3. Men gud så söta 🙂 ja vet inte men faschineras av sånt porslin ja vet inte varför 😀 de är ju super fina 😍

 4. Vilken tur du hade. Stort grattis. Visst blir man glad då man får sådana meddelanden? Sist jag vann något var det 21 kilo kattmat till Svea. Precis det fodret hon äter också.

 5. Men å! Ett jättegrattis. 🎉🎊 Förstår glädjen i att vinna så fina skålar.

  Jag brukade också samla på saker, på fint inbundna böcker, tavlor och glasfigurer. Har dock pausat eftersom jag ännu inte förmått rensa i förråd och garderober.

  Annars är bruksporslin något jag vill förnya här hemma. Har du månne förslag på en färgglad servis med mycket rosa i?

 6. Men å! Ett jättegrattis. 🎉🎊 Förstår glädjen i att vinna så fina skålar.

  Jag brukade också samla på saker, på fint inbundna böcker, tavlor och glasfigurer. Har dock pausat eftersom jag ännu inte förmått rensa i förråd och garderober.

  Annars är bruksporslin något jag vill förnya här hemma. Har du månne förslag på en färgglad servis med mycket rosa i?

  1. Åh ja, jag blev verkligen glad övar vinsten :). Så härligt att läsa, så är det ju att man får rensa lite :D. Rosa då tänker jag direkt på Rörstrands Swedish Grace https://www.nordicnest.se/varumarken/rorstrand/swedish-grace/?q=&colour=Rosa&p=1&sort=Popularitycolour=Rosa&p=1&sort=Popularity . Swedish grace finns även i andra färger men tror dessa i rosa skulle passa dig. Annars har Mateus också fint rosa porslin: https://www.nordicnest.se/varumarken/mateus/?q=&colour=Rosa&p=1&sort=Popularity

 7. Shit, vad kul att vinna något man verkligen vill ha!! Grattis!!! Har sett och läst mycket om dina porslinsfynd. Kul att samla på något 😃 Hoppas du får en fin start på veckan 🤗

 8. Men så kul för dig! Jag vet ju hur mycket du gillar porslin och Mon Amie ser man ju lite nu och då på dina bilder. Jag vinner aldrig något så jag har slutat försöka, haha.

 9. åh vad roligt att du van stort grattis 🙂 dom där skålarna var verkligen riktigt snygga 🙂 kul att du van med 🙂

 10. Grattis! 😀 Riktigt fina. Är totalt förtjust i porslin med blå mönster, av någon anledning.. Tycker det är elegant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa