Jag vann Rörstrands midsommartävling, två Mon Amie skålar.

Ni vet alla vid det här laget hur mycket jag älskar Mon Amie och allt annat fint från underbara Rörstrand. Gissa då lyckan när jag vann dessa två vackra skålar under midsommar när de hade en Facebooktävling. Vilken total och komplett glädje!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

47 thoughts on “Jag vann Rörstrands midsommartävling, två Mon Amie skålar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: