Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En underskattad person…

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Ranka Gustavsberg

Jag vet faktiskt inte? Kungen kanske? Är han inte ganska underskattad? Känns som många helst vill att vi slutar ha monarkin, jag tycker den blir finare och finare med åren.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa

28 Comments

 1. För mig spelar det egentligen inte så stor roll kring monarki. Det skadar ju inte liksom, sen är det en fin familj som man är van att se på tv, skulle nog kännas konstigt om det helt plötsligt skulle tas bort.

  Hoppas allt är bra och tack ännu en gång för att du gästbloggade hos mig! Kram <3

 2. Jag är så kluven till kungafamiljen. Visst är det på något sätt trevligt men samtidigt tycker jag att de mest kostar pengar. Så för mig del tycker jag nog att han är mer överskattad. Men jag vet inte. Kluven var det ja…..

 3. Kan inte svara kring kungen då jag själv inte vet. Men måste nämna ditt porslin. Jag sitter i en campingstuga och äter frukost på precis likadant porslin. Lite kul.

 4. Får nog hålla med dig faktiskt. Kungen är underskattad. Jag gillar monarkin och tror inte någonting hade blivit bättre om vi bytt ut de.

 5. Kungen är absolut underskattad, tycker jag. Tror det beror på hans påstådda kvinnoaffärer och allt trams han höll på med som ung. Annars gillar jag kungafamiljen. De verkar så jordnära och omtänksamma. Goda människor liksom. Jag har ingen aning om vad kungahuset kostar eller hur mycket skattepengar det går till dem. Jag tror inte att jag som enskild lider ekonomiskt av att vi har kungahus, president hade nog varit värre.

 6. Kungen som person är kanske överskattad 😉 han borde lämna över till Viktoria för hon är faktiskt den som i mitt tycke borde vara det kungliga överhuvudet.

  Monarki eller president – ja jag vet inte vad som skulle kosta oss skattebetalare mest.

 7. Tyvärr är det många som är emot monarki, men precis som du tycker jag att kungafamiljen bidrar med mycket PR för Sverige.

 8. Jag är förtjust i kungahuset, och vet att Victoria kommer att bli en fantastisk drottning! En bra representant för Sverige! Men om vi behöver ett kungahus, nja, kanske inte!
  Jag är med i din juliutmaning!
  Ha det gott!
  Kram

 9. En underskattad person… ja… för mig är det Jesus ju! Jag tror att om alla verkligen förstod vad Han gjort för oss på korset, så skulle vi ha en bättre värld att leva i.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: