Vilken teknisk pryl använder du för att blogga med?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag kanske är old school men det är faktiskt min stationära dator jag oftast bloggar ifrån. Då och då kommer det upp ett inlägg via min Samsung också men det är ovanligt. Jag gillar att skriva med rejäla tangenter så det är nog helt enkelt därför.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Vilken teknisk pryl använder du för att blogga med?

 • 11 juli, 2020 at 23:09
  Permalink

  Oh, själv kan jag inte ens minnas sist jag satt vid en stationär dator om man bortser från i skolan 🙂 Jag har använt laptop så länge jag kan minnas och gör fortfarande. Dock kan jag tycka att man får en lite mer “seriös” och “arbetande” känsla av att sitta vid en stationär dator jämfört med om man sitter med sin laptop i t.ex. sängen.

  Reply
  • 11 juli, 2020 at 23:17
   Permalink

   Jag har laptop genom jobbet, men använder den bara när jag verkligen måste. Får så sjukt ont i i nacken av att sitta med laptop. Helt annat när jag sitter vid mitt skrivbord :). Är nog mycket därför stationär är för mig :).

   Reply
 • 12 juli, 2020 at 17:04
  Permalink

  För mig är det dator, för det allra mesta. Jag har provat blogga från mobilen men det blev knasigt med bilderna då så jag använder laptopen.
  Jättebra!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: