Söker du en flyttfirma i Stockholm?

Inlägget är i reklam för Excellent moving.

Något jag skulle behöva är en större lägenhet. Jag bor i tre rum och kök, och det är säkert några av er som reagerar nu. Jag är en vuxen med en tonårig son, samt hund. Då borde inte en större lägenhet än tre rum och kök vara mer än vad man behöver. Så skulle det absolut kunna vara, men mitt “problem” är att jag verkligen saknar ett arbetsrum. Ett rum där jag kan ha mina böcker då jag arbetar hemifrån på kvällarna. Jag saknar att ha ett rum där jag kan lägga mina pärmar, böcker och annat. Ett rum där jag kan arbeta ostört, kanske även ett rum att köpa studiolampor till så att jag kunde få utöva min hobby, fotografering i större utsträckning. Jag älskar att fotografera med systemkameran men tyvärr är blir det inte alls i den mängd jag vill då jag saknar ytor för fotograferingen.

Så därför tittar jag ibland efter större lägenheter. Ett krav är att boendet ska finnas här där jag redan bor, jag trivs väldigt bra här med grannarna. Närheten till stan men också skogen. Närheten ut på riksvägen, och närheten till mataffärerna samt lasarettet. På många plan är det här bästa området att bo på, om man vill får lite av allt.

Men något jag vet är att om jag får tag på en fyra här i området så kommer jag definitivt anlita en flyttfirma som erbjuder flyttstädning. För när jag flyttade i december 2006 beslutade jag mig för att detta var sista gången jag utsätter mig själv för något liknade. Jag hade sådan värk i kroppen, och var alldeles slut efter att konkande av möbler och städande och fejande. Dessutom är man lika oroad varje gång att man ska få påbackning på städningen. Så oavsett om du bor i mindre stad eller storstäder som Stockholm, kan man alltid leta upp en flytt- och städfirma. Jag vet till exempel att det finns en bra flyttfirma Stockholm som heter Excellent Moving, Jag gillar deras hemsida då den är enkel. Eftersom jag sitter och undersöker priser för eventuell flytt någon gång i framtiden så kan jag säga att sidan tilltalar mig. Fördelen är även att du direkt när du klickar in ser en knapp för att begära en offert, sådant ska enligt mig vara tydligt och bra.

Nu ska jag fortsätta drömma om att få större boende, ibland kan ju drömmar slå in? Eller vad säger ni?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Söker du en flyttfirma i Stockholm?

 • 13 juli, 2020 at 10:45
  Permalink

  Det där med antal rum säger ju inte allt heller. Mycket beror på planlösningen. Jag bor i en ganska liten tvåa (bortsett från att jag ofta bor på flera ställen och då får en massa rum sammantaget) men tycker oftast inte att det är något problem. Men ett större kök vore inte så dumt. Eller ett kök överhuvudtaget, för mitt kök är det som kallas kokvrå i bostadsbeståndet hos oss.
  Däremot har jag en hall som är formad på ett sätt somm gör att jag kan ha skrivbord och därmed ett litet “kontor” i hallen. Flyttstädning är aldrig kul. Men med tanke på vad det kostar så städar jag. De 4-5000 tusen kronorna är förhållandevis lättförtjänta pengar om jag jämför med mitt vanliga arbete.
  Kraka recently posted..Helg med mask

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 14:32
  Permalink

  Man får aldri for mye plass! Jeg har hus, et helt stort hus alene. Tidligere med både mann og tre unger boende. Så flyttet de to eldste ungene ut og for to år siden kastet jeg ut min mann. Nå bor minstejenta her halve uka, så jeg har masse plass. Men for mye plass, nei det vil jeg vel ikke si jeg har 😉 Det er veldig godt å slippe å rydde bort ting når man holder på med noe, bare gå til et annet rom og gjøre det en har tenkt som trengs gjøres.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: