Vaken i natten.

Skilla väckte mig nyss hon morrade och skällde sedan till. Jag fick gå till Williams rum där hon stod och morrade samtidigt som hon tittade ut genom fönstret. Jag hade varken glasögon eller linser på mig så såg 8nget avvikande, samtidig förekommer det cykelstölder här i stan där hela cykelställ rensas på “fincyklar” så vad vet man.

Nu sover hon i alla fall men jag är vaken. Redan måndag, tycker nyss det var måndag och ny vecka. Inga planer för dagen, men jag ska i alla fall försöka somna om innan måndagen startar på riktigt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Vaken i natten.

 • 13 juli, 2020 at 06:37
  Permalink

  Hundar kan ju höra så mycket mer än vad vi var, och allt är ju inte alltid viktigt för oss. Hoppas iaf att alla cyklar var kvar och att du får lite sömn i natt.

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 07:36
  Permalink

  Ja tiden går fort! Andra semesterveckan nu. Ikväll ska vi på 9 års kalas 🥳

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 08:09
  Permalink

  Fy vad obehagligt när hon reagerade på något. Jag råkade stöta till grillgallret när jag gick förbi med cykeln hemma. Gallret åkte ner först när jag gått in och låst dörren. Vart precis livrädd av smällen. Hoppas att du kunde somna om.

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 08:21
  Permalink

  Otrevligt att vakna på det sättet och fundera över vad som kan vara fel. Hoppas att du somnade om

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 21:26
  Permalink

  Vilken blick! Om Skilla inte vore så liten skulle jag bli jätterädd där;-)

  Reply
 • 13 juli, 2020 at 22:58
  Permalink

  Inge kul när man vaknar tidigt på morgonen och inte kan somna om. Hoppas att du kunde somna om sedan så du inte behövde starta dagen så tidigt. 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: