Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om man tänker till rejält dyra plagg så säger jag direkt nej, jag äger inget från modegurus och kommer förmodligen aldrig att göra. En dyr märkesväska för 15000 ser ni mig aldrig med. Däremot försöker jag köpa kvalité och då blir det ju inte något slit och släng direkt utan sådant som håller säsong för säsong. Jag använder mycket från Polarn och pyret, Meandi och liknande. Men absolut inga dyra märkeskläder.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca

6 kommentarer

  1. Jag handlar på Sellpy begagnat allt från kläder till handväskor. De mesta är ju ifrån Gina hm osv de duger fint för mig. Dock ibland unna ja mig från emp o chiquelle men att som du skriver anv en märkes handväska för 10-30 tusen – aldrig i livet. Man kan hitta snygga o händiga handväskor i bra kvalle för några hundralappar – vem fan bryr sig? Bra skrivet gumman
    Tess recently posted..DET TAR SIG MED HUSET

  2. Jag köper helst inte kläder alls… Men dyra märkeskläder är inget för mig. Dom kläder jag köper är dock inte av typen slit och släng, dom är snarare “slit och sy ihop” till tyget inte håller längre 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: