Är det här verkligen rimligt väder en sommardag i juli? Till och med Skilla tycker att vädret är tråkigt och gömmer sig bland kuddarna här hemma.

Vi har i alla fall promenerat, skönt med den saken. Ikväll ska vi åka till Kniva för att äta grillat. Det ser jag framemot, annars är det ganska lugnt här. Skönt med sådana dagar också. Dock hade jag hellre haft soliga lugna dagar.

Vad gör du idag?

22 kommentarer

 1. Tråkigt med dådana tegnlga dagar men ibland kan det innebära vila/ inga måsten=)
  Idag tar vi det lugnt. Vi firade igår och det blev sent.
  Trevlig dag <3
  Kram

 2. Vi var på utflykt till Sofiero slott. Självklart började det att regna men vi kunde traska runt i parken ändå. Någon fika blev det dock inte för vi ville inte sitta inomhus. Just nu lämnar vädret en hel del att önska.

  1. Så trist :(, jag förstår precis. Pratade idag med min bästa vän om det här. Hur orolig man är inför hösten också (hon är också lärare). Hur det här med social distansering ska fungera. Hur blir det på julen? Ska vi inte kunna fira tillsammans med våra familjen. Covid19 och den här sommaren lämnar lite åt hoppet :(.

 3. Det ska ju bli högsommartemperaturer igen i slutet av veckan. Bara att hoppas. Här har det visserligen varit mulet, men inte kallt. Runt 19-20 grader.

 4. Jag tycker det är bra att det regnar men nu tycker tillochmed jag att värmen får komma tillbaka lite. Iaf solen. Regna kan det göra på natten 🙂

 5. Vi har också tråkväder, men det är uppehåll i alla fall. Ska ägna dagen åt lite pysslande här hemma för på söndag fyller yngsta sonen 18 år och då ska vi ha kalas här (säger man kalas när man är så gammal?) Hoppas du får en fin onsdag! Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: