Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

På vår gata finns det en…

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Väg som går mellan kyrkogårdarna. Där finns det ett väldigt speciellt träd som gått rakt igenom en sten. Jag har i alla år jag bott här förundrats över naturens krafter när jag tittat på trädet och stenen där. Hur trädet ändå överlevt?! Vad skulle hända med trädet om stenen togs bord?
Hur som helst, naturens har då en förmåga att skapa fantastiska saker för våra ögon att vila blicken på. Ljudet att höra prassel från, känslan av mjukt gräs mellan tårna. Naturen är magisk!

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca

26 Comments

  1. Verkligen speciellt hur trädet vuxit där – vilken växtkraft! Kul att få se!
    Ja, naturen är fantastisk … ja, du vet ju hur jag är vid det här laget 🙂
    Ha en fin dag!

  2. Jag älskar med att gå runt i naturen det är verkligen någon slags frihets känsla vid moder jod måste jag säga underbart att promenera i skogen 🙂

  3. Vilken cool ”formation”.Har aldrig sett nåt liknande. Å om man har min (konstiga) fantasi så ser jag faktiskt en giraff där, visserligen med extremt korta ben (rötterna), men ändå;-)

  4. Naturen är verkligen förunderlig på många sätt. Vilken fin sten-träd-installation du har där på din gata 🙂

    Min gata var väldigt intressant på fredagar fram till för några år sen. Då fanns det nämligen en jättestor fredagsmarknad rakt nedanför terrassen, mycket att titta på då. Nu har den flyttat (på gott och ont) och nu är det mest parkerade bilar nedanför. Men där gatan tar slut kan jag se en liten flik av medelhavet och det känns alltid härligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: