Ser du de två balkongerna längst upp där? Den 1 oktober i år flyttar jag, William och Skilla dit. Vi kommer lämna den här lägenheten som jag och William bott i sedan den 1 december 2006 för att byta hus och våning. Vi får också större eftersom vi nu flyttar till en fyra på 115 kvm. Det känns så himla bra, för två veckor sedan skrev min vän Lisa till mig att lägenheten var ledig. Pratade med mamma som sa “den skulle ju du haft som har det så trångt”. Jag gjorde en spontan ansökan. Förra veckan var jag dit och tittade på den, min första känsla när jag klev in var “HÄR vill jag bo”. Lägenheten är en etagevåning, med som ni ser två balkonger. Ett jättestort vardagsrum, ett riktigt stort och rymligt kök. Ett stort badrum med fönster och en liten WC som är dubbelt så stort som våran lilla. Ett stort sovrum, och sedan två sovrum som är som det störta här i lägenheten. William kommer äntligen kunna få större plats på sitt rum. Jag får ett kontor som jag så gärna velat ha. Det har kommer bli helt underbart! Förstår knappt att det är sant, tänk att nästa sommar kommer vi ha sol på balkongen på morgonen, kunna äta frukost där och titta ut. Det ska bli helt underbart!

46 kommentarer

 1. Woooohoooo!!
  Grattis! Såååååå härligt 🙂
  Så Nice med etage 👍🏻
  Vilket flyt 🙂
  Nära o bra o också, Går ju o bära över allt typ 🤪

 2. Men oj så skönt, stort grattis till er!! Förstår att det ska bli skönt att äntligen få flytta till större och få det mer rymligt och bekvämt 😀

 3. Känner man direkt att det är rätt på magkänslan så är det de! Så himla spännande för er 😀 Oktober är snart här, snabbare än man tror :>

 4. WOW! En etagevåning och 115 kvm, det är ju fantastiskt! Stort GRATTIS. Dessutom i samma område, bara att bära möblerna över gården. Mycket nytt och spännande för dig den här hösten:-)

  1. Ja det kommer bli helt magiskt :D. Blir perfekt, hade inte velat lämna det här området. Egentligen inte huset jag bor i hellre. VI har världens bästa grannar, men de bor ju kvar bredvid :).

 5. Ja, men så är det. Man ökar och minskar på sitt utrymme under livets gång. Jag har varit med om som minst 1 rum med kokvrå till att äga villa, tre gånger om, och sen som mest en trea och nu en tvåa på 64 kvm.
  Huvudsaken man känner sig nöjd. Lycka till!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

 6. Men, WOW så underbart! Stort grattis! Det låter ju som en perfekt lägenhet för er. Etage, två balkonger, WOW igen alltså. 🙂 Ser fram emot rapporter efter flytten!

 7. Gratulerer med ny bolig, det blir litt rart og ikke flytte lenger unna enn en kan kikke dit. Men utrolig flott med større plass!

 8. Men wow, så underbart! Stort grattis till er båda 😀 Förstår att det måste kännas superskönt att få större och balkongerna är jag sååå avundsjuk på. Vi har ingen balkong i vår lägenhet och det är någonting jag saknar varenda dag!

 9. Åh vad roligt att höra att ni ska flytta! Grattis. Hur stor är lägenheten ni bor i nu? Det låter toppen jag saknar en balkong det skulle vara så skönt nu på sommaren 🙂

  1. Vi bor på 80kvm så detta blir stor skillnad. Kommer bli ett jättestort vardagsrum så tanken är att ha köksbordet vi har nu i vardagsrummet som en salong och ett mindre i köket :).

 10. Så roligt för er med större ! Förstår verkligen att det ska bli skönt ! Stort kök är ju verkligen det bästa ;D ! Och härligt med 2 våningar 🙂 får ni ju en varsin balkong 😉

 11. Grattis till den nya lägenheten! Så härligt det låter och så skönt för er att få lite större. Sonen din/er är ju stor nu och med hund är det skönt att få lite mer utrymme 😀

 12. Men vad kul att ni ska flytta till en större lägenhet 😊 skönt att han får lite större utrymme i sitt rum hoppas du kan visa lite av lägheten sen 😊

 13. Vad roligt för er! Stort grattis till nya boendet! Hoppas att ni kommer att trivas. Lycka till med flytten och allt som hör den till.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: