Började dagen med nya naglar. Är verkligen så nöjd med färgen, alltid lika härligt att få fina naglar och att pigga upp sig i för den nya månaden som stundas om endast 10 dagar.

William sov hos Björn inatt så jag och Skilla har tagit det lugnt. Blev i alla fall promenad för oss båda ner till Daily life spa och sedan tillbaka. På vägen hem var det världens regnväder, vad annars liksom?

Hoppas du har en fin måndag!

30 kommentarer

 1. Underbar färg på dina naglar!!
  Skönt att bli ompysslad =)
  Här har vi arbetat inomhus med mångt mycket som har lagts till sidan.
  Trevlig måndag <3
  Kram

 2. Fina naglar! Själv böjde jag min nagel åt fel håll idag, så det blöder under nageln, aj aj.

  Härligt med promenad men regnet var ju onödigt men i dessa tider så är vädret mindre pålitligt.

  Ta hand om dig!

 3. Supersnygg färg på naglarna, vad heter den?

  Visst är det väl nu man så smått börjar tänka på hösten och allt förhoppningsvis spännande som väntar? Mitt mentala nyår är alltid i augusti och, som du, gillar jag att förnya mig själv inför det.
  Sandra Jönsson recently posted..Hur spelar man Finns i sjön?

  1. Visst blev det :). Vet inte jag gör dem på salong så frågar aldrig efter färgen :). Jag känner absolut inte så där inför hösten ;D. Sommaren är min årstid och höst och vinter är förenat med lång deppperiod för mig tyvärr.

 4. Har skrivit en kommentar att du inte kan kommentera hos Paula. Mission completed;-) Hoppas det löser sig. Om ni båda två har WordPress borde det ju funka utan problem. WP har ju bara problem med andra plattformer typ blogspot.

 5. Vilka fina naglar tycker det är så fint med rödfärg på naglarna (på andra) inte mig själv. Förstår att du blev så nöjd 😍 Här har det varit regnskurar och åska med 🙂

 6. Åh så fina naglar!!
  Mina är korta och ojämna de ser ut som en fyra årings ungefär… haha!!
  Men planen är att jag ska fixa dem. denna veckan. Första gången på ca 5 år tror jag.
  Är längden din egen?

  Kram kram

  1. Åh förstår :). Jag fixar mina tycker om den saken :D. Så gå och gör det :D. Jag filar ner dem och så får de växa ut med tiden :). Jag får lite panik när naglarna är för långa :).-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: