Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Kan vuxna människor ha bästisar?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh ja visst kan man det, jag har ju min underbara vän Lisa. Hon är helt klart min bästis, jag kan inte ens föreställa mig ett liv där jag inte skulle ha henne i det. Vi pratar så gott som varje dag, skrattar och diskuterar saker i timmar. Jag har alltid kul tillsammans med henne, min bästis helt klart!

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

8 Comments

  1. Klart man kan ha bästisar som vuxen! Säger hellre bästis än väninna. Väninnor låter som ”pensionärsspråk”;-)

  2. Givetvis kan man ha bästisar, kanske måste man rent av ha en bästis i vuxen ålder. Förr eller senare skiter livet sig och vad ska man då göra och överleva utan en bästis.
    @permalinks tankar om väninnor, jag säger väninnor ? men så är jag ju en pensionär ? vän eller väninna passar mig bra. Kompisar säger jag ibland med då mest om pluralis vänner ligger bättre i mitt hjärta. Kompisar hade jag som yngre. Jag har många bekanta och nu fd arbetskamrater.

    1. Ja så är det absolut, smart där att tänka precis så att i ett läge behöver man verkligen en bästis :D. Så fina tankar där just kring vänner, väninnor och kompisar. Det är ändå ganska fint hur många namn som finns för samma sak. Det bästa är ju att man dessutom kan välja PRECIS vad man vill kalla det för :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: