Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Regn, sol och höst i juli.

Började dagen med att hämta lite bildelar åt Björn på Volvo. Jag och Skilla åkte sedan ut till Kniva där vi följde med Björn ut i skogen. Han skulle plocka hjortron och fick ihop en hel del. Självklart kom regnet också, utöver det så var det så klart svinkallt idag. Trots 18 grader så kändes det som man befann sig i september med riktig höstkyla. Så klänningen jag hade satt på mig den hade ganska snabbt bytts till byxor och t-shirt.

Vi hade i alla fall väldigt trevligt tillsammans. Jag och Skilla åkte hemåt sen, vi har här hemma varit ute på en liten promenad och sedan nu ligger hon och sover medan jag skriver här. Snart är denna dag slut, imorgon blir det familjedag då vi ska åka till bland annat Leksand för att spana runt. Det brukar vara trevligt att ge sig iväg på såna där familjedagar så det ser jag verkligen framemot.

Hoppas du haft en fin tisdag?

14 Comments

 1. Jag har haft en toppentisdag när jag väl kom iväg från tvättstugan?
  Jag blev bjuden på lunch innan jag och väninnan tog en lång promenad på dryga milen. Ikväll har jag besökt frissan. Kan det bli bättre?

 2. Ett himla snyggt täcke i min favo färg lila:-)
  Hoppas ni har bättre väder imorgon i fina Leksand!

  1. Visst är det :D. Det är Björns täcke :D. Jag tycker det passade bra till underlag för bilden där när Skilla stod på :D. Det hoppas jag med, vill gärna ha sol och i alla fall lite värme :).

 3. Jag har aldrig plockat hjortron. Är så avis på alla som kan göra det där de bor. Åt du bären på direkten eller har du sparat dem för att safta och sylta något särskilt?

  Hoppas du får en mysig familjedag i Leksand!

 4. Ja det har regnat hos mig med idag och nu på kvällen blev det varmare. Inte alls lika varmt som det brukar vara i Juli. Vilket snyggt överkast du har på sängen jag älskar den färgen lila, vart har du köpt den??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: