Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv Fika & måltider Loppis & second hand My little pony Skilla vår mellanpudel

Semester, Furudal, loppisar och livet.

I onsdags efter att jag gjort mina fransar styrde jag bilen mot Furudal och mamma. Det var så roligt att se hur glad mammas hund Nikki blev att se oss, men även att se hur lycklig Skilla blev av att träffa mamma. Hon hoppade och var helt jätteglad! Så himla fint att liksom se kärleken där, och att hon kände igen sig och var hemma fortfarande.

Jag och mamma drack vin, och sedan Irish coffee, vi pratade och skrattade och hade två helt underbara dagar tillsammans. På fredagen drog vi på loppis i Furudal och jag hittade ett My little pony vykort på ”Furudal Retro” sedan en Köksalmanacka på en loppis, samt även en Party lite ljuslykta på en annan loppis. På fredagen kom även min bonuspappa till Furudal så jag och Skilla fick träffa honom med. Skilla var helt överlycklig även då!

Det var precis vad jag behövde med lite semester i några dagar. Det kommer mer inlägg kring helgen också, då gjorde jag lite annat!

24 Comments

 1. Fin bild på hundarna! Det är så kul när ens hund blir glad över att träffa vissa människor. Vår hund har vissa personer den gillar lite extra och det märks. Det värmer i hjärtat.

 2. Så härligt det låter. Irish är ju så grymt gott tycker jag, Det är alltid skönt att komma bort ett par dagar och bra att det funkade med hundarna

 3. Åh, kan tänka mig att Skilla måste ha varit överlycklig. Det finns inget finare än att se glädje hos ett djur! Mitt hjärta smälter när jag ser min katt må bra. Mysigt med umgänge med mamma! Irish Coffee är bland det godaste jag vet i alkoholväg trots att jag inte dricker kaffe annars 🙂

 4. Låter som en härlig minisemester både för dig och Skilla. Å du är så himla bra att göra lyckade fynd på loppisar irl och på nätet.

 5. Vad fint ni fick det! När mitt Ex hade hund som behövde omplaceras pga astma, SAS det att hundar aldrig glömmer eftersom de inte har nån tidsuppfattning. Jag vet inte om det är så?

  1. Det kanske är så 🙂 . Jag tycker dock det där med tidsuppfattning är lite svårt, för om man är borta länge upplever jag en mer glädje även om hundar blir glada av korta stunder med 🙂 .

 6. Vad hade man gjort utan mamma, alltså!? Hon är den ultimata bästa vännen. Jag blir så glad för din skull att du och mamsen fick två härliga dagar tillsammans. Kul att ni delar hund- och loppisintresset. Hur lyckas du hitta alla My Little Pony-prylar? Jag visste inte ens att det finns retrokort med MLP. Motivet på kortet är superfint. Väl fyndat!

  1. Åh visst är det så :). Jag letar runt på olika loppisar, det är det absolut enklaste sättet att hitta på My little pony saker men det är ju så klart inte alltid man hittar något :D. Visst är det fint :).

 7. Låter som att du har haft härliga dagar, mysigt med kvalitetstid med din mamma 🙂 Älskar att shoppa på loppis tyvärr så har det inte blivit några nu under coronan..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: