Så var första dagen på nya jobben avklarade. Skriver jobben eftersom jag kommer arbeta på två olika skolor här i kommunen men med samma titel specialpedagog. Det har varit intensivt så klart, många intryck och tankar men det känns jättebra. Det här kommer bli bra även om det så klart kommer ta några dagar innan man landat och kommit in i allt.

När jag kom hem från jobbet lagade jag lite middag och begav mig sedan ut på en promenad med Skilla. Det var riktigt skönt väder och sedan härligt att även röra på sig. Nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen, det ska bli riktigt skönt att få sova efter denna intensiva dag.

6 kommentarer

  1. Det är alltid bra att ha första dagen på ett nytt jobb avklarad. Då släpper eventuell nervositet. Så du jobbar på två skolor. Kul och omväxlande. Vad gör egentligen en specialpedagog och vilka ämnen tar den hand om.
    Du borde göra ett inlägg om det faktiskt. Tror att jag inte är ensam om att vara okunnig i ämnet.

  2. Men åh va kul grattis till jobben ja hoppas att du ska trivas jätte bra o att du gillar att jobba där 🙂 Flitigt med två jobb så där ja blir knäckt av bara mitt enda hahah 😝 Gud va snygga vinglas alltså wow inte de minsta Avis hahah 🤣
    Tess recently posted..KEBABPIZZA TILL MIDDAG

  3. Det låter både stressigt och OTROLIGT spännande att jobba på två olika skolor. Då lär det alltid hända nya saker, nya möten. Lycka till! Du kommer säkert få en rolig höst, men jag förstår att du måste få chans att landa i jobben. Specialpedagog verkar vara ett av världens bästa jobb, så många barn och unga du kommer göra skillnad för.
    Sandra Jönsson recently posted..Möt mössen Musse och Helium i Mysteriet med hålet i väggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: