Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo då det har jag, när William var liten fullkomligt älskade han att vara på lekland. Jag minns det som hets, och press samt massa stress. Unga som skrek och klättrade på utsidan gallret på ställningarna och föräldrar som inte tittade på sina barn alls utan drack kaffe i lugn och ro. Många blödande näsor och gråt, snorigt och ja det var en äcklig bakteriehärd jag är glad över att slippa idag.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons Fru

22 kommentarer

  1. Joline älskar lekland men har inte vågat dit sedan pandemin utbröt och dröjer innan jag vågar dit med barnen igen. Men tycker som du att allt för många föräldrar sitter med sina telefoner och inte har koll på sina barn.

  2. Hehe, jag gillar inte heller lekland. Men barnen älskade busfabriken. Nu under corona får de inte åka dit, Ida är livrädd för allt som har med corona att göra så hon vill inte heller. Skönt tycker mamman (jag). Vi brukade alltid åka till lekland när det är som minst folk. Det vill säga vardagskvällar när alla andra är hemma.

  3. Något renodlat lekland har jag inte varit på. Själv tycker jag det verkar vara en stökig och stimmig miljö men kanske har jag helt fel… Då föredrar jag mer ställen som Legoland eller Astrid Lindgrens värld. Jag kan dock tänka mig att barn verkligen gillar lekland!

  4. Lekland och lekland… På en del tivolis har jag varit såklart. Men jag minns en gång när jag åkte med jobbet till Åland på en konferens. På nattkröken upptäckte vi att dörren till bollhavet inte var låst, och snart låg hela avdelningen där inne och sprattlade. Jag var lycklig, för såna där bollhav fanns inte när jag var liten och jag har alltid varit lite avis på ungarna som fått leka där. Sen råkade visst en boll av varje färg följa med hem också. Oooops… 😉 (Fast det är preskriberat vid det här laget för det var i början av 90-talet nån gång 😀 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: