Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg – Hattifnattarna.

Alla anställda i Falu kommun fick 200 kronor i presentkort på Falukortet, så jag gick i torsdags till Pelle P här i stan och köpte en Muminmugg. Det blev Hattifnattarna och då jubileumsmugg så jag fick stämpeln. Dessa görs i begränsad upplaga så känns kul att ha en sådan.

22 Comments

  1. Jag älskar Hattifnattarna. Sådana underbara karaktärer! Jag återbekantade mig med dem i de nya Mumintrollen-bilderböckerna och föll pladask. Det var längesen jag samlade på något så specifikt som muminmuggar. Förr samlade jag på massor av saker och ofta kan jag sakna samlandet, kanske mest jakten på de där unika grejerna. Verkligen jätteroligt att du har hittat DIN grej och jag blir själv lite sugen på att köpa flera av muggarna. Har ett par av de blå muggarna med Mårran, som jag och min sambo fick i julklapp för något år sedan.

  2. Åh så fin! Jag själv har ingen egen mummin mugg men förstått att det finns dom som samlar på den. Jag tror jag hört någon stans att en orginal mugg som är bland de första kan man få mycket pengar för.

  3. Fina Muminmuggar och söta, har också ett set hemma m fat och koppsr fr ”Arabia”.. Söta ju sedan älskar vi ju Tove Jansson och den tidsandan, önskar dig en fin dag.. ?

  4. Så härligt att du kunde välja exakt själv vad du ville ha, gillar sådana presenter! Och kul att du fick en stämpel med 🙂 hur många muminmuggar har du nu?

  5. Vilken fin mugg du har köpt när du fick presentkortet. Lite extra kul är det ju att ha något som det bara finns i begränsad upplaga av 🙂

  6. Jag gillar hattifnattarna ^^… är uppvuxen med mumin och har alla orginalböckerna! En del av mina släktingar är nära vän med de som har mumin nära så vi har Toves personliga hälsningar och signering <3 Mumin har alltid varit en del hos mig så det är inga konstigheter, det med så är de inte mindre underbara =)… Tove har verkligen gjort något fantastiskt! Finlands svar till Astrid!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: