På kvällen i lördags tog jag och Skilla och åkte ut till Björn i Kniva. Där bjöds det på tacos och boccia i solen. Jag drack lite öl och det var så där galet gott som öl bara är en sommardag. Jag dricker i princip bara alkohol på sommaren, på ett år kan jag räkna på en hand hur ofta jag dricker alkohol så jag är verkligen ingen storkonsument men får medge att det är väldans gott att unna sig lite då och då.

Jag och Skilla sov över i husvagnen! Som jag njöt, tillhör nog en märklig skara människor som känner att det är ren och skär lyx att få sova i husvagn. Jag sover liksom tyngre i husvagnen än hemma. Det är så otroligt mysigt att höra rådjuren “skälla” i skogen, och tranorna ropa i gryningen. Jag liksom värms från insidan ut av det där ljuden, det är livet i sin helhet.

På morgonen gick jag in och åt frukost tillsammans med Björn på hals stora balkong. William hoppade frukosten då han var trött, vi åt ägg, fil och smörgås samt att jag drack en kopp kaffe. Så magiskt gott, hur konstigt är det ändå att frukost alltid smakar så mycket godare hos andra än sig själv?

18 kommentarer

  1. Waow. Saknar livet på landsbygden i Skåne. Där man verkligen kunde gå ut i morgonrock med dissen i gräset och ser rådjuren stå på gräsmattan.

    Fan vad jag vill ha hus på landet

  2. En iskall öl en varm sommardag är svårslagen.Å frukost man inte behövt laga själv är alltid godare än dom man gör själv;-)

  3. Så mysigt det låter! Jag har också alltid förundrats över det där med att frukost smakar så mycket godare hos andra?! Trots att det näst intill kan vara samma saker som man själv har… märkligt, kan det bero på miljön & sällskapet? 🙂

  4. Men gud så gott med tacos 🙂 tror aldrig man kan bli less på de 😉 ja antingen har de varit rävar eller rådjur som skällt här – de låter väl ganska lika eller? Gud är urdåligt på de där haha men ja de är så sjukt mysigt att höra djuren komma med sina läten
    Tess recently posted..MIN ÄLGGRYTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: