Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tittar på ibland men är ganska noga med vad för form av komedi det är. Jag kan se vissa men andra absolut inte, jag har lärt mig att förstå det där med bakgrundsskratt men får medge att det under många år gjorde mig tokig. Jag föredrar helt klart dramaserier, men kan se på komedier men i lagom mängd.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

Fb-Button

16 kommentarer

  1. Att få till en bra komedi är väldigt svårt. Så lätt att det går över och bara blir för mycket. Får man däremot en riktigt bra är det ren njutning tycker jag. Sådana som man bara sitter och skrattar åt så tårarna rinner.

  2. Ser också sällan komedier. Tror det är något med att MENINGEN är att jag ska roas, jag köper inte riktigt det och vägrar roas av ren princip. Okej, det är nog jag som är tjurig helt enkelt…. 😉

  3. Intressant! Jag gillar komedier som Vänner där folk alltid har humoristiska svar på tal. 🙂 Däremot gillar jag inte “slå varandra i huvudet”- eller “under bältet”-humor. De där skratten kan vara påfrestande, jag håller med. Men i vissa fall kan de säkert göra så att man (omedvetet) upplever att det är roligare än vad det är … 😉
    TravelAnna recently posted..Ändebol – gårdsbutik och café i Sörmland

  4. Jag är nog som dig, väl utvalda funkar hehe. Men bakgrundsskratt har jag ännu inte lärt mig hantera 🤣 Älskar skräck istället.

  5. Komedier är ingenting för mig alls får jag väl säga. Min man brukar säga “humour doesn’t travel”, och han har helt rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: