Soliga dagar och livet.

Vilken underbar dag det varit, idag fick jag verkligen förmånen att gå runt en sväng där jag jobbar. Eleverna hade tipspromenad så här första skoldagen och vilket otroligt vackert område jag arbetar i måste jag säga. Det är verkligen som taget ur en tavla. Jag arbetar i Sundborn, för er som har koll så det där konstnären Carl Larsson bodde och målade sina tavlor. Jag såg även hans familjegrav och den var riktigt vacker, jag måste åka till Carl Larssongården snart och gå en guidad tur där så jag får se med av Sundborn.

Nog skrivet om jobbet, förutom att jobba så har dagen gått fort. Jag kom hem strax innan 17:00 och då gick jag och la mig en stund. Efter det har jag umgåtts med William samt tagit en promenad med Skilla. Det är så himla underbart väder så man får verkligen passa på. Alltså kan ni förstå att det är närmare 30 grader och det är augusti liksom! På det viset är det synd att semestern är slut, jag hade gärna haft denna värmen när jag var ledig, men man kan inte få allt här i världen.

Hoppas du haft en fin dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Soliga dagar och livet.

 • 18 augusti, 2020 at 21:36
  Permalink

  Ja, det har varit en bra dag. Jag tror augusti är den månad som är den nya högsommarmånaden. När jag var ung var alltid juni finast. Sen blev det juli och nu augusti.

  Reply
  • 18 augusti, 2020 at 21:44
   Permalink

   Det kan nog vara så, helt klart har vädret flyttat sig och så även årstiderna.

   Reply
 • 18 augusti, 2020 at 21:39
  Permalink

  Vad är det för en läskande dryck? Ser väldigt gott och svalt ut, som sig bör en stekhet (sen)sommardag. Kul att du trivs så bra i det nya skolområdet, jag kan tänka mig att det kommer göra jobbet ännu roligare. Hur skönt är det dessutom inte att kunna gå en liten runda i trevlig natur på rasten? När jag jobbade i skolor gick jag ofta ett eller två varv i närområdena och kände mig som ny varje gång. Viktigt att få chans att ladda, att ställa om.
  Sandra Jönsson recently posted..6 lövtavlor att måla som du vill

  Reply
  • 18 augusti, 2020 at 21:42
   Permalink

   Drack den för några veckor sedan, en lemonad med bland annat jordgubbar :). Ja det var hetl underbart :).

   Reply
 • 18 augusti, 2020 at 21:41
  Permalink

  Vad härligt att du jobbar i ett så fint område. Förstår att du hade velat ha det här vädret på din semester. Så typiskt att det ofta blir så att semestern regnar bort typ…

  Reply
 • 18 augusti, 2020 at 21:58
  Permalink

  Vad härligt att du jobbar i en vacker omgivni g måste kännas bra.
  Gott att du även han en promenad efter jobbet- låter skönt i värmen.
  Hoppas du har en fin kväll nu kram

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 11:17
  Permalink

  Så spännande att börja gymnasiet, minns när jag gick gymnasiet. Det är ett stort steg i livet.

  Reply
 • 25 augusti, 2020 at 07:53
  Permalink

  Underbart med en vacker närmiljö när man är på arbetet. Vi var vid Carl-Larssons för några år sedan men tyvärr var det stängt just då.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: