Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Många har intresset för att se vilka fåglar som finns runt knuten. Är du fågelintresserad?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det är jag inte! Just nu svär jag mest över alla fåglar som Skilla får för sig att leta upp och jaga. Men sedan kan jag väl samtidigt medge att jag gillar exotiska fåglar som nymfparakiter, papegojor, kakaduor och undulater. Men springer runt och fågelskådar jag gör absolut inte!

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

14 Comments

 1. Nej jag är inte intresserad av fåglar tycker dom är så jobbiga som flyger över huvudet och skriker haha och har fiskmåsar ungar blir man attackerad bara för man går förbi om ingen är på gatan näe usch

 2. Fåglar är jag inte så intresserad av. Tycker dom är lite läskiga faktiskt. Min gamla läkare var det iaf. Vi pratade någon gång om det och han frågade om han fick komma hem till oss då vi tydligen hade någon udda fågel precis vid vår tomt.

 3. Jag är nog lite över snittet när det kommer till fågelintresse tror jag. Känner nog igen fler än snittet, alltså. Rovfåglar är jag dock helt hopplös på 🙂
  Har till och med varit och fågelskådat vid Hornborgarsjön med en kompis som är otroligt mycket duktigare än jag på fåglar. Det var jättekul!

  Sen var jag iväg på fågelskådning i Costa Rica också:

  https://amacasa.wordpress.com/2016/12/13/fortsatta-aventyr-i-costa-rica/

  😀

 4. Här är vi överens igen. Gissar att jag kan räkna upp fåglar som jag känner igen på en hand. Sedan finns det ju riktigt vackra fåglar som påfåglar till exempel, men det är ju en annan sak;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: