Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Antingen älskar man honom eller så avskyr man honom var det någon som sa till mig en gång. Jag tillhör dem som verkligen funderar varje gång när han släpper något nytt hur folk kan älska denna artist. Han sjunger falsk och hans låtar är helskumma: Jaaag är tretton ÅÅÅÅR! Hade någon annan sjungit så där hade folk skrattat, men när det kommer till honom är det kultur?! Sorry alla er som älskar Håkan, men jag har inte lärt mig älska honom.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

4 kommentarer

  1. Att bara skriva ut om sina svagheter är en styrka. Det lättar åxå på axlarna & stenen att skriva ner hur man egentligen mår. Jag lärde mig lite mer om ätstörningen nu när jag läste dit inlägg 🙂

    Ta hand om dig!

  2. Här är vi helt överens med!!! Hade en kollega som spelade Håkan varje helg som vi jobbade och särskilt när personen skulle gå på han konserter =P… men bidrar man inte med musiken så får man ändå finna sig i att den som står för får bestämma låtarna! Håken är iaf inte något som spelar hos mig *S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: