Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Om du sätter en pensel i min hand så…

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om. Nya utmaningen för september hittar du här.

Blir jag väldigt obekväm, jag gillar inte att måla för jag tycker inte att jag är tillräckligt bra. Jag tror att jag kommer känna att det här blir jobbigt läge för mig. Samtidigt som jag nog skulle vilja prova men bara ingen såg.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons fru

24 Comments

 1. Hmm, om någon satte en pensel i min hand så hade jag sagt ”skyll dig själv”.
  Jag är inget bra på att måla heller, enligt min egna uppfattning. Men om vi tittar på stora konstnärer hur de målar, så skulle jag nog tycka att ibland, att jag var bättre.

  Och om det inte blir ”bra” så får vi bjuda på ett gott skratt! Ta hand om dig!

 2. Om jag hade en pensel i min hand skulle jag måla kökssoffan som står undanställd i väntan på målning 🙂 planen har varit att jag skulle måla soffan och den sedan skulle få flytta in i köket men… ja vi får väl se vad som händer.

 3. Men då, är jag nu borttagen igen från din lista 🙁 jaha du vill nog inte ha mig med 🙂

  Nu är månaden slut så. Tack för mig.

  Kramiz

  1. Jag har ju svarat dig nu vid tre tillfällen om VARFÖR du kan ha försvunnit från listan.

   1. JAG FÖRPUBLICERADE INLÄGGEN REDAN 2 AUGUSTI DÅ VAR DU INTE MED!
   2. JAG HAR LEGAT SJUK HELA VECKAN SÅ MIN PRIORITET HAR INTE VARIT BLOGGEN!

 4. Börja med ett ”kludd” med en vanlig kulspetspenna, typ när du pratar i telefon eller funderar över någonting. Du kommer bli väldigt överraskad, positivt alltså. Hjärnan kan koppla av samtidigt som den skapar nåt. Jag lovar!

  PS. Herr Nilssons fru menade nog inget illa med sin kommentar, därav hennes smileys. Hon är ju inte med regelbundet och buntar ihop frågorna, precis som jag och Gerd gör ibland. Men hon hade inte behövt säga sista meningen. Det var inte så lyckat om man säger så. Jag är i alla fall med som vanligt;-) DS.

  1. Jag gör sånt ibland :). Har nog bara lite dålig känsla på mig själv när det kommer till bild :).

   Är säkert så, jag kände bara att jag blev ganska ledsen när någon skriver så där. Vilket även resulterade i att jag blev sur, sitter många timmar för att göra listor och lägga till folk. Sedan missar man någon, är sjuk eller vad det nu kan vara, så får man en kommentar om att man skiter i folk mer eller mindre. Jag väljer inte bort någon medvetet :/.

 5. Du skriver på din sida: Är du inte med på listan, säg till så lägger jag till dig. Jag gjorde så, fick ingen respons så jag skrev igen och då kom jag med. Sen tog jag bort denna veckan. Ursäkta att man reagerar. Finns länkar så klart man vill vara med när man är med på saken. Och du behöver inte skriva med stora bokstäver för att man frågar, de är det samma som att skrika. Bekymra dig inte jag ska inte störa mer.

  1. Jag har svarat dig både på min blogg under dina kommentarer samt här varför du försvunnit. Ändå har du skrivit ”du tar bort mig”. Och återigen har jag fått ställa samma svar; JAG har förpublicerat inläggen, du hoppade på utmaningen den 6 augusti då hade jag redan skrivit in ALLA som deltog de första dagarna. Efter det har jag, börjat på ett nytt jobb. Inte haft tid att sitta vid datorn, varit sjuk. Jag fick sätta mig och fylla i din ensamma länk i flera inlägg. Missade några och direkt hoppar du på och pratar om att jag plockat bort dig. NEJ jag har MISSAT! Jag sitter inte systematiskt och väljer bort folk.
   Andra kanske har tiden att sitta vid datorn dygnet runt, men det har inte jag. Nu blev jag irriterad också, kommer in på bloggen efter att ha varit sjuk hela veckan i vad som kunde vara covid19. Då möts jag av en arg kommentar där jag framstår som någon som väljer bort folk. Jag gör detta helt på min fritid, enbart för att vara snäll mot andra. Jag kunde lika väl strunta i att lägga ut er som deltar för det tar timmar att fixa frågor och sedan lägga till alla på listan. Anledningen till att jag blev arg nu är för att jag helt enkelt känner att vad sjutton är det värt att lägga ner tid när folk bara gnäller ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: