Ingen covid19 men PMSD från helvetet.

Fick provsvaren idag och har tack och lov ingen covid19. Dock har det dragit ner mitt humör ännu mer.

Har suttit och försökt förstå varför jag är så nedstämd, trött, ledsen, hetsäter, hatar mig själv och bara vill gråta. Tar åt mig av minsta lilla och känner mig värdelös. Så slog det mig, jag ska ha mens vilken dag som helst och har glömt ta mina tabletter mot PMSD. Jag hamnade helt ur fas när jag började nya jobbet, och nu sitter jag här med ont i nacken och världens PMSD.

Ser inte framemot att få mens denna månad. Det här kommer betyda extrema smärtor och att jag sitter och mår pest och pina. Hur kunde jag glömma att ta mina tabletter?!

För er oinsatta så tar jag alltså antidepressiva mot min PMSD, observera att jag inte har PMS utan PMSD vilket är mitt personliga helvete varje månad om jag som nu glömmer mina tabletter från ägglossningen fram tills mensen.

Så jag kommer vara deppad i runt en vecka nu, det lär märkas på mina inlägg. Jag vill ingenting, orkar ingenting och är ledsen för precis allting.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Ingen covid19 men PMSD från helvetet.

 • 31 augusti, 2020 at 22:14
  Permalink

  Inte lätt att komma ihåg allt samtidigt som man är sjuk!
  Hoppas veckan går fort för din del!

  Reply
 • 31 augusti, 2020 at 22:18
  Permalink

  Vad skönt gällande corona men trist med det andra. Inget roligt att glömma viktiga mediciner men ibland är det lätt hänt. Är det för sent att ra de nu då?

  Reply
 • 31 augusti, 2020 at 22:27
  Permalink

  Jag har läst om pdms och förstått att det är väldigt jobbigt. Så tråkigt att du lider av detta. Jag bloggar själv om kroniska sjukdomar och har en sjukdom själv. Lider med dig. Bra ändå att du har insikt i din diagnos. Det hjälper lite.

  Reply
 • 31 augusti, 2020 at 22:42
  Permalink

  Googlade PMDS och det lät inget vidare. Shit kan jag bara säga!
  Det finns inget positivt såklart, men tänk om du hade varit smittad med Covid-19. “Valet” hade varit enkelt, eller hur! Det är illa och jag lider med dig, men försök tänka att det hade varit såååååå mycket värre med Covid-19. Försök att stå ut några dar till, sedan är du på banan igen. Styrkekram!

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:28
   Permalink

   Nej fy det är hemskt :(. Önskar dock jag vetat om detta för flera år sedan, är många år jag fått lida i onödan.

   Reply
 • 31 augusti, 2020 at 23:25
  Permalink

  Skönt att höra att det inte var Covid 19. Har faktiskt aldrig hört talas om PMSD men skönt ändå att du kom på varför du känner dig nere <3 Får googla på PMSD 🙂

  Reply
 • 1 september, 2020 at 00:15
  Permalink

  Stackare, förstår att du måste ha det tufft just nu. Det är inte så lätt att minnas, särskilt när du har så mycket runt i kring dig. Vi kan nog stå ut med några deppiga inlägg vännen. Det viktigaste är att du tar hand om dig just nu ❤

  Reply
  • 3 september, 2020 at 22:39
   Permalink

   Ja det är inte så kul jämt, man får väl försöka hitta de ljusa stunderna :). Tack fina du för dina ord <3.

   Reply
 • 1 september, 2020 at 01:41
  Permalink

  Jadu de är inte lätt med såna personer perioder som – hur som helst kan mycket få en nedstämd – även mig? Men då äter jag ingenting, knappt! Jag tappar matlusten o sover dåligt ist när jag är sjukt deprimerad 🙁 men har mycket med min ångest o mitt bagage att göra! Hoppas verkligen för din skull att du får må bra snart, hatar att veta att du mår så dåligt ❤️
  Tess recently posted..LÄGGDAGS

  Reply
 • 1 september, 2020 at 12:10
  Permalink

  Skönt att du inte har covid. Hoppas du mår bättre snart.

  Reply
 • 1 september, 2020 at 13:34
  Permalink

  Stackare, lider med dig. pMS är ju jobbigt nog och är det då ännu värre så förstår jag att du mår skit. Ja du glömmer de nog inte nästa månad i alla fall, ta hand om dig ❤️

  Reply
 • 1 september, 2020 at 20:24
  Permalink

  Usch, jag har också testat mig för covid-19 för att jag är trött och har ont i halsen. Nu tror jag mer att det är allergi. Min tunga är svullen på kvällen och det pirrar i läpparna.

  Hoppas att du klarar den här persen utan tabletter och tar nya tag nästa period! 🤗
  Anna recently posted..D-vitamin

  Reply
 • 2 september, 2020 at 17:06
  Permalink

  Det bästa med att bli äldre är att man slipper både PMS och mens. Har man som jag den turen att undkomma utan övergångsbesvär. Länge leve menopaus 😂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: