Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Verkligen en bra fråga, vad gör man i dessa lägen för att få en normalt “onormal” vardag? Jag försöker nog att leva på sådant sätt att jag promenerar mycket mer. Nu blir det ju naturligt med Skilla, hon ska ut och förtjänar sina promenader så det betyder absolut att saker blir normalt ur den synvinkeln. Men jag försöker även att hitta på saker jag tycker om. Pratar med nära i telefonen, sitter kanske något mer vid datorn. Tittar på film och umgås med William. Vissa saker gör jag mycket mindre av, men vissa saker är också som innan covid19. Jag umgås i regel bara med människor på arbetsplatsen och sedan hemma med familjen, och grannarna. Jag har ingen stor vänskapskrets men jag har många nära jag tycker om istället som jag umgås med då och då. Det är helt okej för mig, det är nog värre för människor som är väldigt sociala med stort socialt liv som fått begränsa detta i dessa tider.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

8 kommentarer

  1. Vi försöker vara så försiktiga som det bara går. Kramas gör vi inte (annat än med varandra såklart) och vi håller avstånd. Det är egentligen konstigt hur pass snabbt man har vant sig och “accepterat” det “nya normala”…

  2. Än en gång är vi rätt lika här. Har heller inget megastort umgänge och om jag ska vara ärlig så lider jag inte av alla restriktioner. Har inte ändrat mitt liv nämnvärt med undantag att jag låta bli att åka kommunalt. Dumt att chansa liksom.
    Så jag lär nog klara hösten och vintern också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: