Fjällvandra är det många som brukar göra. Är det något du brukar syssla med?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det är definitivt inget jag gör ofta. Jag har varit till Idre och Städjan med familjen 2015, det var trevligt men jag trodde det var ett skämt när jag insåg hur långt vi skulle gå för att komma dit. Jag trodde absolut inte att jag skulle ta mig hela vägen upp, men mirakulöst gjorde jag ändå det. Stor eloge till mig, det där med att fjällvandra är dock inget jag drömmer om att göra fler gånger. Flugor, mygg och ställen med vatten är liksom inte min grej!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Fjällvandra är det många som brukar göra. Är det något du brukar syssla med?

 • 10 september, 2020 at 14:41
  Permalink

  Nej, absolut inte! Jag har vandrat runt vårt näs med eleverna men det fanns knappt en kulle i sikte 😀

  Reply
 • 10 september, 2020 at 15:02
  Permalink

  Min dröm är att gå Kungsleden 🙂 Från Abisko till Hemavan.
  Men först måste jag bli än mer inbillningsfrisk… och just nu är det knappt så jag orkar gå med the dogs här hemma.

  Reply
 • 10 september, 2020 at 20:24
  Permalink

  Helt överens! Svarade ungefär i samma ton som du, men jag har faktiskt aldrig varit i fjällen. Eller jo, det har jag varit för att åka skidor, utför alltså i bland annat Åre, Duved och Sälen.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: