Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg: Snöhästen.

Jag såg på Marketplace att en person sålde Muminmuggen Snöhästen här i Falun. Det är en säsongsmugg från 2016 och därmed finns den inte att köpa längre. Så jag var väldigt glad att jag fick tag på den.

Riktigt söt är den måste jag säga! Tänk så roligt det är med porslin ändå!

32 Comments

  1. Åh den muggen är verkligen fin!? Jag som inte samlar på såna muggar har ingen koll på hur många olika motiv det finns. Jag har inte sett så många. Men den muggen är den finaste jag har sett, för den ser så mysig ut och jag älskar ju hästar och skog?

  2. Hahaha! Visst står det i din header att finporslin är en av dina hobbies. Det har inte ens jag missat:-)
    Muggen är riktigt söt:-)

  3. Åh vilken fin mugg, den hade jag velat ha med synd att den inte finns ute längre. Kanske har jag också tur och hittar en som säljer 🙂

  4. Dom är verkligen superfina tycker jag. Sparar inte på något, och egentligen är det lite tråkigt, och mer uppenbart blir det då jag ser allt fint du hittat.

  5. Jag tycker din ”nya” muminmugg är vacker. Snöhästen ser ut som hämtad ur en av muminböckerna. Vet du om motivet kommer ur en bok eller är det uppritat just för muggens skull? Tycker det är inspirerande att få ta del av dina skattjakter.

  6. Men så fin och vilket fynd du gjorde. Tänk om ditt porslin kommer bli värt mycket pengar i framtiden. Det vet man ju inte nu. Att det blir riktiga samlarobjekt liksom. Haha, vad mitt huvud spann iväg av en mugg med snöhästen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: