Känner mig lika trött som Skilla ser ut på bilden. Jag har inte sovit speciellt bra i natt, vaknade vid 2:00 tiden och då kunde jag inte somna om. Så halvsov fram till klockan var 5:30 när Skilla ville ut. Gick ut med henne och lyckades sedan halvsova lite till fram tills klockan var 7:00, jag tog helt enkelt lite extra sovmorgon när Skilla vaknade så tidigt. Det behövdes, men känns tungt att veta att jag jobbar till 16:30 idag, känner att det skulle vara skönt att fått sova lite.

Om femton minuter är min rast slut, då ska jag vara rastvakt. Sedan återstår den långa eftermiddagen, när jag kommer hem idag hoppas jag att möta en piggare William än igår. Han gick nämligen hem från skolan då med ont i halsen, sedan hoppas jag på att vi ska kunna kolla på något på Disney+ som lanserades vid midnatt. Appen tog jag hem runt 2:00 när jag ändå vaknade och jag vill gärna hinna se den lite.

Kollar även på Paris Hiltons dokumentär som släpptes igår på Youtube så jag fick skaffa premium för att se den. Tycker hon har ett spännande liv. Utöver det började jag se Vår tid är nu på Viaplay i helgen, är inne på säsong 2 och den är riktigt bra.

Nej nu får jag göra något annat av min rast!

30 kommentarer

 1. jobbigt när man sovit dåligt, hela dageb blir ju förstörd då känns det som..hoppas din dag blir någorlunda bra i alla fall och att William kryat p sig..halsont är inte roligt

 2. Det är verkligen jobbigt när man inte sover bra på natten. Jag har sovit dåligt två nätter i rad och det är inte kul. Hoppas att William piggnar till snabbt och inte smittar dig.

 3. Att inte få sova, vad än anledning är, betyder att dagen blir extra jobbig.
  Jag hoppas Du ändå har en hyfsad tisdag och att Du sover bättre kommande natt.

 4. Vad jobbigt att du inte har sovit så bra och att det dessutom tajmar med en lång dag på jobbet. Disney + är jag också nyfiken på att se. Gillar verkligen Disney och deras produktioner så kan tänka mig att det skulle passa både mig och barnen. Hoppas att William mår bra när du kommer hem.

 5. Den har jag inte sett men det kanske jag ska göra 😊..
  vad jobbigt med sömnen har så jag med ibland och det tar musten ur en och man är inte människa dagen efter . Hoppas du sover bättre inatt

 6. Vår tid är nu är ju så bra. Sällan jag fastnar så för en serie. Min kollega är med där som statist, men har inte lyckats se honom.
  Hoppas dagen gick bra trots tröttheten och att du är piggare i morgon igen.

 7. Men gud så trist att du inte har fått sova ordentligt, ja menar hela dagen blir bara pannkaka sen liksom 🙁 O värsta är att man då ska jobba fm efter en natt med dålig sömn, man känner sig nästan sjuk 🙁 Blir alltid så för mig, när jag ska upp före fan o jobba så antingen somnar jag sent eller så sover jag svindåligt 🙁
  Blondina recently posted..DET VAR SÅ NÄRA

 8. Som jag längtat efter Disney+! Låter kanske knäppt, men för mig är det en av årets höjdpunkter. Disney i mitt hjärta, liksom. Vad tycker du om utbudet hittills? Jag har inte skaffat abonnemanget ännu, så jag har inte jättebra koll på vad jag kan förvänta mig. Hade varit fint att se om de gamla serierna om Bumbibjörnarna, Aladdin och Den lilla sjöjungfrun.
  Sandra Jönsson recently posted..Målarbild med eklöv och ekollon

 9. Jag älskar värkligen disny och kolla på dom gammla filmerna 😊 så kul att dom gjort ett plus för dissny tråkigt att han kom hem med ont i halsen

 10. Ibland behöver man sovmorgon. Jag tar min på helgerna. Hoppas du fick en bra dag igår. Disney+ verkar vara bra. Ska fixa den på löning

 11. Jag undrar varför man ibland är så otroligt trött? Om det är allt man bearbetar på något vis, kanske omedvetet?
  Ha en fortsatt fin onsdag!

 12. Har tänkt också att skaffa disney+ för då har man ju typ alla disney filmer och mycket mera på ett ställe. Själv har jag inte sett vår tid är nu men kanske ska ge den serien en chans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: