En sista natt i hemmet jag bott i längst.

Tidigare i mitt liv hoppade jag runt en del. Bytte bostäder och så hamnade jag här på min adress. Nu ligger jag i sängen väl medveten om att detta är sista natten någonsin här. I snart fjorton år har vi bott här jag och William, jag tänker på alla minnen vi skapat och upplevt. Nu lämnas minnen för att skapa nya.

Jag och mamma har slitit som djur. Jag har slängt massor i förrådet, sorterat bland saker jag har och beslutat mig för att göra mig av med en del. Slängde en hel del på tippen på fredagsmorgonen också.

Men nu ska jag sova. Återkommer med mer text från vårt nya hem!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En sista natt i hemmet jag bott i längst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: