Olycksfall med skadad fot, akuten och IKEA.

Igår höll jag i godan ro på att bygga ihop en IKEA-möbel. En Hemnes dagbädd och det gick rätt bra tills den rasade rakt ner på min fot. Jag skrek och började gråta helt hysteriskt. Jag fick ingen luft och helt ärligt var det den värsta smärta jag upplevt någonsin.

Jag fick skjuts av mina underbara grannar Jennie och Calle till akuten och där satt jag sedan hela eftermiddagen och kvällen. Röntgades och allt såg bra ut, även om foten är mörbultad. Blev ordinerad att vila foten och inte jobba denna veckan. Så idag har jag mest legat hemma, haft svinont och lidigt.

Alltså livet just nu? Först städfirman som blåst mig, och sedan förkylningar och nu detta en skadad fot.

Värst är att jag inte har någon riktig känsel i foten. Han läkaren trodde det är på grund av svullnaden. Jag hoppas det, skräcken skulle vara en nervskada.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Olycksfall med skadad fot, akuten och IKEA.

 • 6 oktober, 2020 at 01:37
  Permalink

  Men AJ!!! Fy, din stackare, jag har ju blivit trampad av min häst, samt brutit ett ben i foten och vet hur ont det gör att skada fötterna, hoppas din smärta lägger sej tillsammans med svullnaden.

  Reply
 • 6 oktober, 2020 at 07:12
  Permalink

  Man är ju så ömhudad uppe på foten. Läkaren har säkert rätt. Men du lär vara öm ett bra tag. Krya på dig!

  Reply
 • 6 oktober, 2020 at 07:35
  Permalink

  Oj, vilken otur. Hoppas du snart får tillbaka känseln.

  Reply
 • 6 oktober, 2020 at 09:39
  Permalink

  Din stackare!!
  Vilkennotur du har haft med både det ena och det andra. Vila din fot och hoppas att smärtan ger med sig inom kort.
  Ta hand om dig vännen
  Kram

  Reply
 • 6 oktober, 2020 at 10:31
  Permalink

  Du får krya på dig!
  Det kan göra fruktansvärt ont utan att vara något mer än en så kallad mjukdelsskada. För många år sedan välte en droppställning över min fot. Den svullnade upp och jag kunde inte stödja på foten. Röntgen visade ingen fraktur. Jag fick åka runt i rullstol resten av arbetspasset eftersom ingen kunde komma in och lösa av mig. Sedan var jag sjukskriven en vecka innan jag kunde stödja på foten igen. Avdelningen jag jobbade på då bjöd i alla fall på en taxi hem, en sådan där sjukresa de kan ge till patienter.
  Risken att du fått en nervskada är liten. Så jag tycker att du inte ska oroa dig för mycket nu. Du har nog med saker ändå som tar energi
  Kram
  Kraka recently posted..Vikten av vardag – Bloggutmaning i oktober 5

  Reply
  • 7 oktober, 2020 at 21:24
   Permalink

   Tack fina du, så är det säkert. Låter hemskt där med droppställningen :(. Och att du stannade kvar <3.

   Reply
 • 6 oktober, 2020 at 18:06
  Permalink

  Men vilken otur du har 🙁 Hoppas verkligen att foten bättrar på sig snabbt och att det bara är svullnaden som ställer till det.

  Krya på!

  Reply
 • 6 oktober, 2020 at 20:05
  Permalink

  Stackars, stackars dig! Du har verkligen varit olycksförföljd denna höst. Nu kan det snart bara bli bättre. Och det håller jag verkligen tummarna för.
  En liten tröst bara. Som gammal fotbollsspelare känner jag igen min när jag tittar på din mörbultade fot. Blåmärken och stukningar med svullnader gör faktiskt mera ont än ett rent benbrott. Men efter tre-fyra dagar är du på benen igen – bokstavligen talat alltså;-) Styrkekram!

  Reply
  • 7 oktober, 2020 at 21:18
   Permalink

   Tack, ja du det här är verkligen en höst där jag får känna att jag lever så att säga 😮

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: