Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

En smärtsam fot, och hösten är här.

Foten smärtar som bara den. Lite obehagligt är det också att smärtan flyttat på sig men ska nog vara så.

Här i Falun är regnet ett faktum. Jag antar att det är bara att se det så nu enda fram till ungefär november eller december när första snön lär falla.

Jag ska börja uppdatera bloggen mer, den har hamnat i skymundan efter flytten och sjukdom samt nu olycksfall. Det kommer dock att ges er en liten visning av vårat hem. Jag är dock inte klar ännu för som ni vet har inte livet varit mig enkelt på senaste tiden.

Hoppas allt är bra med dig i alla fall!

14 Comments

  1. Jodå, hematom flyttar på sig åt alla håll och om ett par dagar skiftar dom färg också. Nästan höstfärger utan orange;-)
    Ta det lugnt nu, vi är ju kvar i Blogglandia:-)

  2. Du kommer säkert att ha ont i din fot ett bra tag till. Jag slog i en tå och förmodligen blev det en spricka trodde skolsköterskan. Jag kände av det i säkert fyra veckor. Du får hålla ut och förhoppningsvis så lägger sig smärtan gradvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: