Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu läser jag inte så mycket roliga böcker, det mesta är facklitteratur och mest om NPF. Sådant kan ju vara intressant för människor som finner intresset i saken, men för de flesta vill man ju ha tips om romaner, deckare eller dylikt. Jag får därmed tipsa om Jonas Gardells böcker som “En komikers uppväxt, Jenny och Ett ufo gör entre”.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

20 kommentarer

  1. Jag har läst några av Jonas Gardells böcker och dem är så bra. Dock har jag inte läst den du tipsar om men ska kolla upp den. Däremot har jag lyssnat på “till minne av en villkorslös kärlek” Har du inte läst den av honom så tipsar jag om den 🙂

  2. Jag vill absolut delta i höst-utmaningen. (Oktober) Även om man hoppar in lite senare så hinner man nog ikapp er! Det är samma här angående böcker. ♥️

  3. Jag gillar också faktaböcker 🙂 Har du läst något med Tory Hayden? Hon var en speciallärare och skrev böcker om barn hon träffade. Så bra, och sådan värme. Har läst en del av henne och man är helt klart fast. Tror att vi som jobbar med det kan känna igen mycket i det och kanske läser böckerna på andra sätt.

  4. Jag har precis läst ut “En nästan perfekt mamma” som var lättsam underhållning för stunden. Facklitteratur blir det inte mycket av numera.

    God söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: