Berätta om en bok du läst…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu läser jag inte så mycket roliga böcker, det mesta är facklitteratur och mest om NPF. Sådant kan ju vara intressant för människor som finner intresset i saken, men för de flesta vill man ju ha tips om romaner, deckare eller dylikt. Jag får därmed tipsa om Jonas Gardells böcker som “En komikers uppväxt, Jenny och Ett ufo gör entre”.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Berätta om en bok du läst…

 • 11 oktober, 2020 at 02:14
  Permalink

  Jag har läst några av Jonas Gardells böcker och dem är så bra. Dock har jag inte läst den du tipsar om men ska kolla upp den. Däremot har jag lyssnat på “till minne av en villkorslös kärlek” Har du inte läst den av honom så tipsar jag om den 🙂

  Reply
 • 11 oktober, 2020 at 05:58
  Permalink

  Jag vill absolut delta i höst-utmaningen. (Oktober) Även om man hoppar in lite senare så hinner man nog ikapp er! Det är samma här angående böcker. ♥️

  Reply
 • 11 oktober, 2020 at 07:50
  Permalink

  Jag gillar också faktaböcker 🙂 Har du läst något med Tory Hayden? Hon var en speciallärare och skrev böcker om barn hon träffade. Så bra, och sådan värme. Har läst en del av henne och man är helt klart fast. Tror att vi som jobbar med det kan känna igen mycket i det och kanske läser böckerna på andra sätt.

  Reply
  • 11 oktober, 2020 at 21:47
   Permalink

   Nej faktiskt missat henne, men jag ska kolla upp :D. Jag håller på med en uppsats där det låter som lämplig litteratur att använda :D.

   Reply
 • 11 oktober, 2020 at 09:53
  Permalink

  Jonnas gardel skriver bra 🙂 har läst torka aldrig tårarna tycker den va super bra men ska kika in den boken du tipsade om 🙂
  Amanda recently posted..Livets dryk

  Reply
 • 11 oktober, 2020 at 10:43
  Permalink

  Jag har precis läst ut “En nästan perfekt mamma” som var lättsam underhållning för stunden. Facklitteratur blir det inte mycket av numera.

  God söndag!

  Reply
 • 11 oktober, 2020 at 12:07
  Permalink

  Jag ska ta tag i läsandet. Jag gör så mycket annat som förgyller tiden. Tack för tipset!!
  Kram

  Reply
 • 11 oktober, 2020 at 13:46
  Permalink

  Läser aldrig böcker, har liksom aldrig tid. Men jag lyssnar på en hel del och kan göra andra saker medans

  Reply
 • 13 oktober, 2020 at 11:27
  Permalink

  Jag är en stor konsumet av böcker och brukar blanda olika sorters böcker. Ibland mycket blod, ibland endast feel good

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: