Jag åkte ut till Kniva idag, min Eukalyptus jag köpte i våras behövde komma upp ur jorden. Det är väl egentligen mest ett tappert försök med att få den att övervintra. Jag tror väl någonstans inte att den kommer överleva men vem vet? Man kan ju alltid hoppas, den har gått från att varit liten till att bli riktigt hög och fin. Jag älskar den verkligen, och jag borde faktiskt ta och klippa av några kvistar på den och dekorera lite här hemma, jag får försöka se till att göra detta helt enkelt. Eftersom jag ändå var ute i Kniva passade jag och Björn på att ta med Skilla på en promenad tillsammans.

Vi kom fram till en hage där två hästar höll till. Först såg vi bara den ena den grå. Jag lockade på den och den kom glatt för att hälsa, den bruna däremot väntade ett tag innan den kände sig manad att komma fram. Jag antar att den ville känna in läget eller så, den gråa har jag klappat på några gånger tidigare. Skilla var skeptisk, hennes blick till höger säger väl allt om vad hon anser att hälsa på hästar betyder.

Björn passade på att klappa den bruna, jag hade klappat den grå innan och eftersom jag stod med Skilla kändes det onödigt att gå fram igen. Vi gick sedan iväg mot skogen där Björn hittade en tvättsvamp som de tydligen heter. Kolla storleken! Perfekt där att låta Skilla stå lite modell bakom så man verkligen kan se hur stor den var.

När vi kom tillbaka till Björn fikade vi lite och sedan åkte jag mot Falun igen, väl där hämtade jag upp något roligt jag handlat. Vad det är får ni se en annan dag.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: