Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Här i Dalarna firar vi inte Mårtensafton, så därför äter jag det inte. Jag tror aldrig jag ens smakat gås? Började till och med fundera på om vi ens har gäss här i närheten. Det slog mig att jag vet en som har gäss men det är alltså en bland alla mängder med människor här i Falun. Så nej jag äter inte gås.

Äter du gås? Samt firar du Mårtensafton?

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

5 kommentarer

  1. Sådan fin tallrik du har 🙂 jag har heller aldrig smakat på en gås någonsin faktiskt 🙂 jag firar inte har inte nån riktig koll på bad det är faktiskt:)

  2. Visst har jag ätit gås, men aldrig på Mårtensafton. Tror jag ätit gås i Frankrike och Tyskland, men det är många år sedan. Smakar ungefär som kyckling/kalkon tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: