Så var det tisdag.

Veckans tråkigaste dag enligt mig. Tisdagen, man är inne i jobbrullen och det är för långt till helgen. Man är inte pigg från ledigheten som på måndagen. Det blir sådan där dag man räknar ner tiden på att komma hem på. Men ja innan man vet ordet av så är det ju slut på arbetsdagen i alla fall.

Själv har jag min rast just nu, sitter och äter min lunch i skrivande stund. Har hunnit med massor idag, så det känns bra. Jag gillar det där med att effektivisera dagar och får väl hoppas att resten av veckan går i samma tecken. Jag har väl egentligen ganska lite planerat utöver jobb och studier, men det kan vara skönt det med ibland. Så här i covid19-tider blir det väl mest lugnt antar jag, märkligt att tänka sig att det kanske är så här hela våren med. Alla vågor som kommer komma tills denna pandemi någon gång är över.

Hoppas du har en fin tisdag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Så var det tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: