Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Berätta om något pinsamt som hänt dig.

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hmm jag vet faktiskt inte? Brukar inte vara med om så mycket pinsamt tror jag. Vet ju att vissa är med om pinsamma saker då och då, men jag är nog ganska obrydd kanske?

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

10 Comments

  1. När jag precis börjat jobba i butik hade jag en tjej som skulle handla av mig. Jag försökte vara trevlig och småpratade med henne. Innan hon kom fram till kassan hade jag skådat henne och hennes beteende under tiden hon strosade runt i butiken. Hon tog sig på magen på så vis som en gravid oftast gör, klämde och kände samtidigt som hon gick och böjde ryggen bakåt så som man gör när man är i slutet av graviditeten. Hon hade också en exakt lika dan gravidtröja som jag dede haft då jag var gravid. Jag frågade henne när det var dags.. Ja tystnade, blicken och stämningen fick mig ganska så snabbt att inse att hon inte var gravid.. Vilket hon även bekräftade med ord?‍♀️? jag frågar aldrig folk om dom är gravida efter det.. Även fast jag vet att dom är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: