Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Orka lägga energi på saker man egentligen inte vill lägga sin energi på. Jag tänker att man ska försöka hitta något annat när livet inte känns bra, man lever ju endast en gång.

2 kommentarer

  1. Ja jag försöker att lägga energi på att vi alla ska försöka att ta covid 19 på allvar och så vi kämpar alla för en normalitet så snabbt som möjligt. Annars försöker jag hålla huvudet på topp och njuta av livet 🤗
    Ta hand om dig!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: