Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 53: Gott nytt 2021

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad var det bästa med det här året?
  2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
  3. Vad var din största upptäckt under året?
  4. Hur blev det ett kärleksfullt år?
  5. Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?

Vad var det bästa med det här året?
Att Skilla kom till familjen, att William kom in på den gymnasieutbildningen han ville. Samt att jag äntligen blev specialpedagog.

Vad ser du fram emot med ett nytt år?

Vet inte, egentligen finner jag det så klyschigt att se det nya året som något stort och nytt. Det är ju bara nya dagar med nya bekymmer.

Vad var din största upptäckt under året?
Att det är galet kul att vara hundägare, att bo större var precis rätt för oss.

Hur blev det ett kärleksfullt år?
Att Skilla kom till familjen, vi är så många som verkligen älskar denna lilla hund som fyllt våra hjärtan med sin härliga glädje.

Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?
Att när det kommer till min yrkesbana inom skolans värld är vi i skolkåren inte värda ett skit i samhällets ögon.

9 Comments

  1. Detta låter som något jag borde hänga på 2021, listor är ju lite min grej. Underbart med Skilka, det är kärlek det. Här vill de gärna ha hund med

  2. Vad kul att William kom in på den gymnasieutbildning som han ville, vad för linje blir det? Och grattis till dig, hoppas vi kan ses i höst hade varit så kul ?

  3. ibland är jag väldigt sugen på en hund. jag är uppvuxen med hundar så jag vet att de kräver sin passning. men visst är väl specialpedagoger respekterade? jag har de allra bästa erfarenheter av specialpedagoger. god fortsättning på det nya året! den ena dagen är ju sällan den andra lik. och vi får väl hoppas att 2021 kommer att skilja sig från 2020 i allra högsta grad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa