Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag ska alltså ge er tre av mina drömmar. Vad drömmer jag då om?
En dröm är att William ska få ett fint liv, att han blir lycklig och mår bra.
En annan dröm är att min familj, nära och kära ska må bra.
Den tredje drömmen är att saker ska falla på plats i mitt liv, och att jag uppnår mina egna drömmar.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

21 kommentarer

 1. Så kul att du kör januari bloggutmaning 😃. Självklart ärr jag med 😃.
  Det har blivit din grej nu ☺️.

  Det var fina drömmar du hade. Vi får hoppas att alla dina drömmar upp fylls 🙂

  God Fortsättning❣️

 2. God fortsättning! 🎆 Spännande med dessa frågor igen. Kanske hoppar in lite senare! 🧡 Som ovan hoppas jag verkligen dina drömmar uppfylls. Dem är godhjärtade och hoppas dom går in.

 3. Inte alltid man ens vågar tänka på sina drömmar, än mindre skriva ut dem. Jag vet nog knappt vad jag drömmer om, har en del önskningar förstås.
  Jag hoppas verkligen att dina drömmar slår in och ja, för barnen önskar man alltid allt gott – de är det bästa och viktigaste vi har

 4. Alla dom tre drömmarna kommer slå in, det är jag helt säker på. Att barnen ska få ett fint liv och vara lyckliga håller jag så med dig om. Mina drömmar är väldigt lika dina drömmar. Att allt ska falla på plats i ens liv är en sån stor dröm hos mig också.

 5. Jag fick inte det att funka med kommentaren sist.

  3 drömmar
  Att alla mina barn är friska och blir lyckliga.
  Att en dag kunna driva ett familjehem.
  Att gå en utbildning, måste bara komma på vad🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa