Inlägget är i reklam för Badrumsgruppen.

Det finns ett rum i hemmet som varje person använder ofta, men som det nog också är oerhört lätt att glömma bort. Jag tänker då på badrummet. Alla spenderar vi tid i badrummet på ett eller annat sätt, för mig har det alltid varit viktigt att det i mitt badrum finns ett badkar. Jag vill gärna ha det ljust också, i mitt badrum jag har idag finns det även ett fönster något som jag tycker om eftersom det blir ljus och härligt.

Dock är det många hål i kaklet. Trots att det stor i hyresavtalet man skriver under att vi inte för göra hål i kaklet har ändå någon tidigare hyresgäst gjort hål i kaklet på vissa ställen. Det här medför att jag så gärna skulle vilja uppgradera mitt badrum med helt kakel, man kan ju ändå drömma om saken. Nu vet jag att många av er som läser min blogg bor i Stockholm och områden runt kring där, jag vill därför passa på att tipsa om Badrumsgruppen som kan hjälpa dig med badrumsrenovering Stockholm. De har många års erfarenhet av att arbeta med detta, är ett familjeföretag och dessutom får du endast en kontaktperson vilket i alla fall jag föredrar. För nog finns det inget tuffare än att ha massor av kontakter att behöva hålla koll på. Speciellt skönt är det när du fått fram dina önskemål och den personen vet vad du vill ha, att då slippa dra samma önskemål till ännu fler medför att det till slut brister i kommunikationen. Med en person kommer ni att inte ha det problemet utan ni har samma kommunikation hela tiden, det låter åtminstone för mig otroligt bra och precis det man vill ha när man håller på med ett stort projekt.

Så nu ska jag fortsätta med mina badrumstankar, eftersom jag nyligen flyttat är inte mitt badrum helt som jag vill ha det ännu. Men idéerna har jag åtminstone i huvudet.

6 kommentarer

  1. Badrummet och köket är hemmets viktigaste rum, enligt mej, de städas konstant här hemma. Nu har jag äntligen ett badkar igen som jag inte haft sen 2005, så skönt för stela leder och muskler att bara glida ner i hett vatten, slappna av och låta tankarna gå, som balsam för kropp och knopp
    marianne recently posted..Söndagsgöra

  2. Ja badrummet och köket är de rum man mest är i och nu när vi har strul med vårt kök så inser man hur mycket man är där inne. Tänker på det nu när vi inte kan använda diskmaskinen att vi känner vi diskar heeeela tiden
    Mirre recently posted..Man får nypa sig i armen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: