Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu tittar jag på Atlantic Crossing på SVT Play, jag kan verkligen rekommendera den serien. Speciellt om du tycker historia är spännande, även om det är fiktivt. Jag är helt såld på serien och väntar varje vecka på ett nytt avsnitt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. låter som en intressant serie 🙂 ska absolut titta på den serien älskar historia så låter som nått för mej att titta på 🙂

  2. Var inne på den serien ett tag, men sedan “kolliderade” serien med når jag ville se på tv4, då skippade jag den. “Tunna blå linjen” är den serien jag kan rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: