Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag skulle vilja lära mig att…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag skulle vilja lära mig handarbete. Att bemästra kunskapen i att sticka, sy och brodera. Det är verkligen sånt där jag idag önskar att jag lagt ner tid på slöjden för att lära mig. Det ser så roligt ut, samt att jag hade drömt om att kunna sticka mina egna koftor och sy mina egna kläder.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Min mamma kunde allt sådant. Själv har jag inte ärvt hennes talang för handarbete, noll intresse för sånt tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: