Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag borde göra saker som får mig att må bra mera. Då menar jag följa det som känns bra, jag borde verkligen det men sällan så blir det så. Varför vet jag inte? Kanske av rädsla eller att jag helt enkelt inte vet hur jag ska tänka kring sakerna. Jag borde bli bättre på att se mig själv.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. Bättre på att göra bra saker som jag mår bättre av vore ju bra 😉 att faktiskt tänka på mig själv oxå, inte alltid prioritera andra först och främst.

  2. Du har ju i princip ingen att ta hänsyn till, så du borde nog se till att göra saker som gör att du mår bra. Skämma bort dig själv mera. Det är ju ingen annan som gör det. Och du är värd att bli bortskämd, även om det är du själv som får göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: