Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När var du till frisören senast?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det var 2012, och jag vet jag borde bege mig dit. Jag ska försöka våga mig på saken nu i vår tänkte jag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Jag har inte varit å klippt mig på typ 12 år.
    Vilket verkligen syns.
    När corona är över ska jag klippa mig… kapa 20 cm på längden har jag tänkt å kanske klippa lugg 🙂

  2. 2012?????? Skämtar du?! Du har ju världens finaste och tjockaste hår, så jag trodde att du gick till frissan regelbundet. Nu får du berätta hemligheten om ditt fina hår…

    1. Haha nej skojar inte 🙂 . Jag klipper mig själv, så är väl självlärd 🙂 . Använder schampo, balsam och inpackning men annars är det inget speciellt 🙂 .

  3. Skojar du? Inte varit hos frissan på nio år? Klipper du topparna själv? Jag har inte varit hos frissan på ett halvår och ser ut som ett troll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: