Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Klockan ställs om idag, men hur är det nu? Fram eller tillbaka?

14 Comments

 1. Alltså nu blickar vi Framåt, alltså ställs klockan en timme Fram, fast först klockan två natten mellan den 27 och 28 mars. Så du var lite före din tid där;-)
  Som jag vet är set sista gången vi ”labbar” med vinter- och sommartid. Från och med 2022 blir det ”normaltid”, men som jag förstått det är det varje EU
  -land som bestämmer om det ska vara vinter- eller sommartid som är normaltid För Sveriges del hoppas jag på att man väljer sommartid såklart.

  Har inte sett nåt officiellt om läget ännu. Antar att Sverige och EU har viktigare saker att ta hand om just nu – typ vaccinläget…

 2. Japp , idag är dagen då klockan ställa en timme fram 😉 ! Jag ogillar verkligen detta , Förstår inte grejen med det , eller jo det gör jag men tycker det är sjukt onödigt , varför inte bara låta klockan va som den är utan att ställa fram och tillbaka.
  jag har ännu inte ställt ut trädgårdsmöblerna men det tänkte jag nu i helgen faktiskt ! 🙂 hoppas du får en fantastisk lördag fina du !

 3. Jag har inga alls problem att flytta fram en timme men jag vet att det kan ställa till lite problem för vissa.
  Ha det gott<3
  Kram

 4. Den ställs fram för om det är något som jag har stenkoll på så är det sommartiden. Jag älskar när kvällarna blir längre och ljusare!

 5. Oj är det redan dags för det, vad fort det har gått =D, får man gå upp tidigare då eller ja det blir ju inte det men i början så

 6. Jag hoppas också att det är för sista gången. Hålla på och tramsa med klockan så där. Nu har jag blivit så ”gammal” med att kroppen reagerar på omställningen. Tar några dagar innan jag blir människa igen. Det sista jag hörde är att de inte är överrens om vilken tid vi ska ha som standard. Jag tänker att det finns en enkel lösning på det hela. Låt alla medborgare rösta om saken istället för att politikerna ska försöka komma överrens. Det hänger ju inte bara på Sverige utan som jag förstod det så är det hela EU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: