Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Promenad runt Högbo & Lugnet.

Jag och Skilla startade dagen med att ta en promenad upp till Högbo. En riktig vårpromenad med fågelsång, möten med människor och hundar samt andra djur. Jag och Skilla hade det skönt ihop och hon gick glatt runt hela tiden och nosade.

Alltså vilken vårdag ändå, att vara ute och gå i en och en halv timme utan att ens känns att det var kallt. Nu är det verkligen rätt sida av året! Såg ett sånt kul träd som växte först ner för marken för att sedan börjar växa uppåt. Var tvungen att fotografera saken..

30 Comments

 1. Det låter som en sån härlig promenad och att ni både två gick och njöt. Det finns inget härligare än att få en skön promenad i vårsolen när den är framme och ger värme. Det är ju vad man längtade till redan i höstas, det är iallafall vad jag längtade till då ? trädet ser verkligt festligt ut att de först växer på marken och sen rakt upp. Jag hoppas att ni får en fortsatt härlig dag ?

 2. Jeg er glad jeg tok min luftetur med hundene på formiddagen. Nå er det blitt et skikkelig heselig vær ute. Da kan en kose seg med fyr i ovnen og en god bok.

 3. Härligt med en sån promenad. Först trodde jag du var i Sandviken då det finns ett Högbo där jag har varit mycket.
  Skumt med trädet, undrar vad som fått det att växa så? Hade det stått vid havet kunde man kanske gissa.

 4. Men så härligt med en sådan vårpromenad! Tog en sådan idag med min vovve i vårt nya kvarter och kikade runt lite. Så härligt att se ens djur så glada!

 5. Åå så härlig promenad ?☘️. Jaa nu är vi på rätt sida om året! ??. Att gå & känna att det inte är kyligt. Då går man bara & njuter ☺️ Härligt att se att naturen börjar att vakna till liv med.

  Ta hand om dig❣️

 6. Vi hade ungefär samma väder, fast hos dig verkar det har varit vindstilla. Här blåste det rätt bra, men vår balkong ligger i lä så full njutning där för min del.
  Är man bloggare så är man = då fotar man konstiga träd och allt annat märkligt också för den delen:-)

 7. det är så hila fint ute nu o särskilt i solen vilka vårtecken jag såg idag tussingar o vitsippor krokusar å härligt
  ja hon är så söt lilla vovvis härligt med promenader.
  tim 18 frågar o när kommer godiset då ? ha ha

 8. Härligt med vårväder och att kunna gå ut och gå med hunden. Nu hoppas vi detta väder fortsätter. Här har det blåst rejält idag så det var lite kallt här.

 9. Med hund kommer man verkligen ut. Så skönt Det var verkligen fint den rundan ni tog, och kul att få se bilder ifrån den.

 10. Va härligt att ni kunde gå en långpromenad ihop i det härligt väder jag måste säga att skolka namnet på en hund var supergulligt ?

 11. jag hade en förhoppning om att gå ut idag på morgonen men nu känns våren plötsligt långt borta. igen så det blev inget av med det. Skilla verkar gilla att bära runt på saker….hon är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: