Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En färg du aldrig kommer se mig i…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då säger jag orange, för det är en färg som gör min vita hy till likt ett spöke. Nej jag undviker definitivt skrikiga färger, folk förstår inte innan de ser mig i den färgen.

9 Comments

  1. Orange är en väldigt svår färg, det måste jag hålla med om. Sen läste jag någonstans att alla kan ha alla färger, det gäller bara att hitta rätt nyans.

  2. Hahaha! Ja, här är vi totalt olika. Håller med dig helt och hållet att ”skrikiga” eller som jag skulle säga färgglada plagg passar absolut inte alla. Har man väldigt ljus hy så håller det inte. Men är man mörkhyad så är starka färger perfekt. Under sommaren när jag har fått färg är orange toppen. Precis som du klär jag mig inte alls i vissa färger, så… tur att vi alla är olika.

  3. Rosa är definitivt inte min färg, jag har en kavaj sen jag var på fest där man skulle ha något rosa, men kommer antagligen aldrig att sätta på den igen. För övrigt skulle jag ha alla färger, men de måste passa för tillfället. Mina favoriter är grönt och blått.

  4. Oj det var en bra fråga, orange skulle jag nog kunna ha tror jag. Jag har nog haft de flesta färger, det är ju också vilken nyans och vilket plagg hur färgen framhävs. Så jag skulle nog inte kunna säga en konkret sådär att jag inte kan bära. Jag har exempelvis en rikgit ärtgrön skarp blus, och den är superfint faktiskt, men för tanken känns det väl oj =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: