Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Gott att använda till mycket. Kanske en äggmacka? Lite äggröra eller varför inte ett kokt ägg. Det är gott med ägg även i maten, och jag hörde en gång att man alltid ska ha ett ägg hemma i kylskåpet. I tanken borde jag nog lägga till det, men det glöms bort.

10 kommentarer

 1. Här har vi nästan alltid ägg hemma.
  De används både till mat, frukost och de gånger man får för sig att baka såklart.
  Alla mina barn är glada för löskokta ägg till frukost, ja även stekta med stekt bacon till en helgfrukost.
  Sambon gör ofta omelett till både frukost och lunch. Så här går helt enkelt åt en hel del ägg. Det är nästan så att det hade varit lönande för oss att ha en egen hönsgård. 🙈
  Rebecca recently posted..Onsdag

 2. Det finns alltid ägg i min kyl, så lätt att fixa en omelett, ett stekt ägg på mackan, bananpannkaka eller koka till en avokado/räksallad osv. Jag äter alltid ägg till frukosten, det har jag gjort minst 20 år, man håller sej mätt länge på ägg.
  Men nu när jag inte har egna hönor köper jag från gårdar, det måste vara från lyckliga höns 🙂

 3. Ägg har vi alltid hemma. På mindre än fem minuter kan man slänga ihop en rätt när man har ägg hemma. Så ägg ät livräddare om det ekar tomt i kylskåpet.
  BP recently posted..Onsdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: