Igår tog vi en mycket kylig tur i vår nya BMW. BP frågade om det är en cab och visst hade hon helt rätt i det. Vi har alltså köpt en cabriolet. Det blir alltså vår sommarbil och nu hoppas jag på varma dagar så vi kan åka i den ofta.

Redan som barn började jag drömma om en cab. Jag fick åkte det en gång och blev helt såld, nu äger jag alltså en och är verkligen så glad för den saken.

Skilla och William är också imponerande av bilen. Vi åkte alltså en kort sväng igår, men det var rejält kallt. Så jag hoppas på soliga och varma dagar i maj. Då ska vi åka cabbat!

18 kommentarer

 1. Vad roligt att ni har köpt en cab! Kan tänka mig att det var lite kallt i går för att åka med ner fällt tak. Det borde ju bli varme i maj kan jag ju tycka. Så roligt att din dröm gick i uppfyllelse och att du nu äger en cab. Jag har åkt cab en gång och jag minns att jag drack väldigt god cider under tiden som vi åkte 🙈
  Jennysvardag recently posted..Flyga drake

 2. Så kul med en alldeles egen cabriolet. Kan tänka mig att det är kallt att åka just nu. Vinden är isande. Jag har aldrig åkt i en cab, tror jag med skulle bli såld om jag gjorde det. Hoppas också på att soliga och varma dagar så ni kan ge er ut och åka.
  Hannas krypin recently posted..Att springa intervaller

 3. Yiipphhiiee! Ja, alltså inte bara för att jag gissade rätt (är rätt duktig på bilar;-)) utan för att ni tog en premiärtur med skönheten. Sååååå himla läcker bilen är! Nu får ni bara inte glömma att döpa bilen! Jag menar, då håller den längre och ställer alltid villigt upp för er. Önskar dig och Björn att det verkligen blir en varm och solig sommar:-)

  PS. Tusen tack för länken:-) DS.
  BP recently posted..Bokmärke

 4. Vilken bil ni har köpt er. Hade cab då jag bodde med barnens pappa. Sådan härlig frihetskänsla alltså. Vad man än säger så är fina bilar roligt.

 5. Så härligt med en cab! Det hade jag också i ”mina yngre” dagarn, dvs innan jag fick fyra barn och familjebuss 🤣.
  Håller tummarna för fina och varma dagar framöver!
  Rebecca recently posted..Söndag

 6. Kul med en cab 😃 kan tänka mig härligt på sommaren. Åka & bada i caben. Så härligt 😃
  Jag själv har aldrig åkt i en cab. Än iaf. Hoppas att det blir någon gång.

  Ha det så bra! Kram❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: